Se det her er et smart ladekabel

Nyt Hisense tv er kun 13 mm tykt

(Foto: Hisense)

(Opdateret) Hisense er Kinas tv-fabrikant nummer ét og dermed også automatisk en af verdens største.

Det vil vi også i stigende grad kunne mærke på det danske marked, hvor de første Hisense tv-apparater fandt frem til de store elektronik-varehuse her i de senere måneder.

Ambitionerne er imidlertid meget større hos kineserne, der vil bide skeer med det danske tv-markeds store som f.eks. Samsung, LG, Philips, Sony eller B&O.

Hisense har til formålet tv-apparater i alle størrelser og prisklasser. En række nye modeller, der havde verdens-premiere for en måned siden, skal give Hisense yderligere argumenter til sin fordel.

Et af dem er Hisense 75UX, der er mærkets slankeste tv nogensinde. Det fylder mindre end 13 millimeter i dybden, men leverer alligevel en 75 tommers stor 4K skærm i Mini-LED teknologi.

Hisense 75 UX er udstyret med en X-Core Sensing processor og en 16 bit Ambient Light Sensing Pro chip.

Sidstnævnte tilbyder intelligent lyskontrol, der automatisk tilpasser billederne til lysforholdene i det lokale, hvor tv-apparatet er placeret.

Selve den store Mini-LED skærm på 75 tommer er opdelt i 5.000 separate dæmpnings-zoner:

De sørger for, at kontrast og lysstyrke kan varieres mange steder i displayet, så de er automatisk tilpasset billedets indhold.

(Foto: Hisense)

Det nye Hisense 75UX tv er samtidig forsynet med lydforstærkere og højttalere, der kan fungere i et surround sound lignende 2.2.2 setup.

75UX er den tyndeste repræsentant for de tre nye tv i Hisense UX familie. De to andre er på henholdsvis 98 og 110 tommer. De kræver god plads i stuen eller på væggen.

Hisense har desuden tre nye tv-apparater på vej i sin Mini-LED baserede U-serie, der ligger i den absolutte topklasse – både i kvalitet og pris.

Fjernsynene har bl.a. en lysstyrke på hele 3.000 nits, så man kan se, hvad der foregår på skærmen selv i direkte sollys.

Derudover følger Hisense den øjeblikkelige tech-mode og viser laserfjernsyn:

Det gælder bl.a. sit Sonic Laser TV, der er det første af slagsen på markedet, som kan vise 8K tv med op til 33 separat styrede billedpunkter på skærmen.

Sonic Laser TV er samtidig verdens største display med indbygget lyd.

I praksis betyder det, at skærmen har hundrede-tusindvis af lyd-enheder, der udsender lyd fra et samlet areal på 3,4 kvadratmeter.

Hisense har laser-tv i flere varianter. Bl.a. en model, hvor displayet kan rulles sammen, så fjernsynet fylder meget lidt, når det ikke er i brug.

Både laser-tv og de nye UX- og ULED-modeller lander i danske butikker til efteråret.

Inden da vil mange danskere måske have opdaget, at de allerede har Hisense i huset. Bare under et andet navn:

Hisense ejer således Gorenje og ASKO, som de fleste kender fra hårde hvidevarer, mens Toshiba bl.a. kendes fra mindre husholdnings-apparater som f.eks. mikrobølge-ovne.

Derudover sælger Hisense også køle-/fryseskabe, opvaske- og vaskemaskiner under eget navn….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se det her er et smart ladekabel