Rabbit gør kunstig intelligens handy

OnePlus 12 bliver stærkere til spil

(Foto: OnePlus / Weibo)

Ingen smartphone fabrikant tør ignorere gaming i disse år. Heller ikke OnePlus, der står klar med sit nye OnePlus 12 flagskib den 23. januar.

Mobilspil er underholdnings-industriens største og hurtigst voksende segment. Større end Hollywood, Netflix eller musik-branchen.

Det vil derfor være det rene selvmord at overse millioner af mobile gamere verden over. Dem møder man både i nålestribede jakkesæt og i hoodies.

I princippet dur alle smartphones til videospil. De skal blot have en stærk processor og en skærm, der er både stor og hurtig.

Men selvfølgelig er der forskelle. Ellers ville der ikke eksistere deciderede gamer-telefoner på markedet som f.eks. Asus ROG Phone, IQOO, Redmagic eller Black Shark.

Den nye Pixelworks X7 processor skal give forrygende grafik i spil. (Foto: Pixelworks)

Ligesom Apples iPhones og Samsungs Galaxies er OnePlus’ smartphones ”all-in-one.” De kan bruges til et hele – inklusive spil.

Med sin kommende 12’er vil OnePlus imidlertid være en næsetip foran sine direkte rivaler. Med andre ord lidt bedre til gaming.

Derfor indbygger OnePlus en Pixelworks XT Independent Visual Processor og tilhørende IRX software i sin nye topmobil.

Samarbejdet med Pixelworks skal forbedre OnePlus 12 med avanceret teknologi til at vise video og animationer på skærmen.

Pixelworks X7 skal således give OnePlus’ og Qualcoms egne grafik-algoritmer et stort spark fremad, så de får nærmest professionelle rendering-egenskaber og giver brugerne en mere fængslende spil-oplevelse.

Pixelworks leverer både processor og software til at gøre OnePlus 12 til en rigtig god gamer-mobil. (Foto: Pixelworks)

X7 processoren fra Pixelworks blev lanceret i juli sidste år for at sætte nye standarder i grafik på mobiltelefoner.

Til forskel fra andre lignende chips og software skal Pixelworks X7 levere flere billeder i sekundet – ”frame rates” – højere opløsning og mere detaljeret grafik, uden at det går ud over strømforbruget. Vigtigt i en mobil, der kører på batteri det meste af tiden.

Selv Apples imponerende grafik på de nye iPhone 15 Pro og Pro Max skal blive overhalet indenom af Pixelworks X7.

Ud over selve gaming-oplevelsen på selve mobilen sikrer Pixelworks, at telefonen bliver del af selskabets IRX økosystem, der forbinder hardware-fabrikanter, spil-softwarehuse og gamere med hinanden.

Det er en platform i konstant vækst med især mange nye spiltitler. Nu bliver OnePlus altså også medlem.

I den nye OnePlus 12 integreres Pixelworks X7 med HyperRendering. Det er en grafik-optimering udviklet af OnePlus og Pixelworks.

OnePlus 12 får en af markedets mest lysstærke og hurtige displays. Vigtigt for en god gamer-oplevelse. (Foto: Weibo / Kina)

Systemet skal kunne analysere spil-indhold i ”real time” og tilpasse processor-kraft og skærm automatisk derefter.

Det sker f.eks. ved at accelerere antallet af billeder, så bevægelserne på displayet ser mere rykfri og naturlige ud.

I praksis vil brugere også se Pixelworks som skarpere og mere klare billeder på især skærme med høj opløsning.

Sådan en sidder f.eks. på den nye OnePlus 12 med et 6,8 tommers display i fornem 2K kvalitet, rekordhøj lysstyrke og en hurtig billed-opdatering på 120 gange i sekunder (Hz).

OnePlus 12 kører med Qualcomms helt ny Snapdragon 8 Gen 3 processor og rangerer som markedets hurtigste smartphone i AnTuTu’s velanskrevne tempotests.

Desuden skal OnePlus 12 diske op med et fjerde generations Hasselblad kamera-system med bl.a. en periskop telezoom, der kan forstørre tre gange rent optisk….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabbit gør kunstig intelligens handy