Første lithium-frie elbiler er på vej

Den helt rigtige mobil til Toy Story fans

(Foto: Xiaomi)

Smartphone fabrikanterne er godt klar over, at deres mobiler ligner hinanden og konkurrenternes rigtig meget.

Hvis det ikke var for logoet på telefonens bagside, kan de færreste adskille de enkelte mærker fra hinanden.

Men åbenbart er det bedre at følge flokken end turde at markere sig som noget unikt og anderledes.

Selvfølgelig er der undtagelser. F.eks, når en fabrikant allierer sig med et filmselskab eller et spil-softwarehus og lancerer en særudgave af en smartphone model.

I år har Xiaomi været en af de få, som har udnyttet denne gode lejlighed til at markedsføre en af sine standard telefoner til et bredere og mere entusiastisk publikum.

Xiaomi er nemlig gået sammen med Walt Disney for at fejre den amerikanske underholdnings-gigants 100-års fødselsdag.

(Foto: Xiaomi)

I maj kom første Xiaomi / Disney udspil med en Civi 3 smartphone, der havde Mickey Mouse som den altdominerende hovedperson.

Nu følger Xiaomi så op med en Civi 3, som er fokuseret omkring den lyserøde Lotso figur fra ”Toy Story 3” animations-filmen.

Hvor Mickey Mouse altid er den gode og venlige helt i tegneserierne, er Lotso ondartet. En rigtig dum skid på godt dansk.

Det skal dog ikke hindre, at Lotso ser rigtig flot ud på den nye Xiaomi telefon. Han ligefrem pynter på glas-bagsiden af Civi 3 modellen.

Toy Story opgraderingen ses også i gyldne rammer og knapper samt logoerne for Xiaomi og Pixar, der er Disneys datterselskab til animationsfilm.

For at gøre oplevelsen total har Xiaomi sørget for, at den nye telefon dufter af jordbær. Lotso er jo en jordbær-bjørn.

(Foto: Xiaomi)

 

Lotso optræder naturligvis overalt. Han ses f.eks. i den grafiske brugerflade på skærmen. SIM-skuffen har en Lotso åbner. Indpakningen er Lotso domineret, og det samme er medfølgende stickers osv.

Dertil kommer Lotso-pyntet ekstra-udstyr som en kuffert, rygsæk, selfie-stick, en powerbank, en computermus og et pc-tastatur.

Med hensyn til tekniske specifikationer placerer den lyserøde telefon sig i den gode mellemklasse:

Det vil sige, at den rummer en MediaTek Dimensity 8200 Ultra processor til 5G, en AMOLED skærm på 6,55 tommer og et batteri på 4.500 mAh, der kan lades op med hurtigere 67 watt.

Kameraerne viser sig at være mere legesyge. De tre på bagsiden er forholdsvis normale med et hoved-objektiv på 50 megapixel.

Helt anderledes på fronten, hvor Xiaomi har anbragt hele to selfie-skydere. Den ene er et 78 graders skønheds-kamera, den anden en 100 graders vidvinkel.

Desværre ser det ud, som om Xiaomi kun vil sælge sin Toy Story smartphone på det kinesiske marked. Her koster den skægge nyhed 2.799 yuan, hvilket svarer til knap 3.000 danske kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første lithium-frie elbiler er på vej