Printeren til plakater og bannere

Disney får egen mobil

(Foto: Xiaomi)

Den 16. oktober fylder Walt Disney koncernen 100 år, og det vil uden tvivl blive fejret på livet løs til efteråret.

Xiaomi er lidt tidligt ude med en lykønskning og en fødselsdagsgave. På den anden side løber den kinesiske elektronik-gigant med en stor del af omtalen ved at lancere en Disney telefon fire måneder før den store dag.

Xiaomi har valgt en af sine lidt kedelige mellemklasse telefoner til formålet. Samtidig har fabrikanten meddelt, at den nye Xiaomi Civi 3 Disney 100th Anniversary kun fremstilles i et limiteret antal.

(Foto: Xiaomi)

Det gør pludselig mobilen meget mere interessant, end dens tekniske specifikationer lægger op til. Ikke mindst hos Disney fans..

Xiaomi har lakeret Disney mobilen i enten en neutral grå eller en opsigtsvækkende rød farve. I begge tilfælde men meget fremtrædende Mickey Mouse. Han var jo også den første faste figur i Walt Disneys tegneserie-univers.

For at få telefonen til at se mere fornem ud har Xiaomi pyntet lidt ekstra med elementer som f.eks. kamera-modulet i en gylden kulør. I det hele taget har Xiaomi opnået en ret cool hyldest til Disney ved at bruge enkle midler klogt.

(Foto: Xiaomi)

 

Naturligvis spiller Micky Mouse også en vigtig rolle i den software, der ligger ombord i Xiaomi Civi 3, når man køber mobilen. Brugerflade er meget muse-fokuseret. Der er flere sjove animationer, og Mikkel pynter både i uret, skærm-baggrunde, fotofiltre, stickers, rammer osv.

Indpakningen er også meget Disneysk, hvilket øger telefonens værdi som gave til en tegneserie-fans. Der er et særligt Disney beskyttelses-cover, en Disney SIM-kort udpiller og certikat med løbenummer.

Indendørs er nyheden knap så markant. Processoren er en mellemklasse MediaTek Dimensity 8200 Ultra med 5G, 12 GB RAM og 512 GB lager.

Skærmen er en AMOLED type på 6,55 tommer og hurtig 120 Hz billed-opdatering. Displayet har Dolby Vision og HDR10+, så det kan andet og mere end vise tegnefilm.

På ryggen af telefonen sidder tre kameraer med et 50 megapixel hoved-objektiv, en 32 MP ultra-vidvinkel og en 2 MP makro til nærbilleder. Dertil kommer to blitzer – både på forside og bagside.

Finger-aftryks-skanneren er gemt under skærmglasset. Der er moderne Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 og et 4.300 mAh batteri, som kan lagres hurtigt op med 67 watt via kabel.

Kineserne kan købe Disney mobilen for 2.899 yuan eller ca. 3.000 danske kroner. Om telefonen også kommer til salg i Danmark, vides ikke….

(Foto: Xiaomi)

(Foto: Xiaomi)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Printeren til plakater og bannere