Nio elbil kører over 1.000 km på et batteri

Gi’ din iPhone et retro look

(Foto: Oliur)

For 22 år siden holdt Apples legendariske chef Steve Jobs noget i hænderne på en scene, som skulle vise sig at blive vendepunktet for den dengang Macintosh-dominerede virksomhed.

iPod’en fik sin debut i oktober 2001, og det er svært at forestille sig, hvad Apple ville ligne uden den. Måske eksisterede Apple slet ikke i dag.

Den historie kender de færreste teenagere slet ikke. De er vokset op med iPhone, der nu om dage står for halvdelen af omsætningen i verdens mest værdifulde virksomhed.

 

Lidt ældre iPhone-brugere vil uden tvivl elske disse nye baggrunde – wallpapers – der får mobilens hvile-skærm til at ligne en iPod.

Illusionen er nærmest perfekt: iPod’ens lille display sidder øverst på iPhonens skærm og viser data og klokkeslæt. Ligesom i gamle dage.

Man kan også de normale iPhone widges, men der mangler kun én ting. Man kan desværre ikke styre iPhonens musik-afspilning fra den falske iPod skærm.

Blandt de 12 skærm-baggrunde er også eksempler på, hvordan iPod brugere peppede deres elskede musik-afspiller op med klistermærker for 20 år siden, (Foto: Oliur)

Det ville ellers have været cool, om man kunne.

Det nye ”iPod Wallpapers Pack” er skabt af Oliur i samarbejde med designeren Shane Levine. Deres pakke til 14 dollars eller ca. 96 danske kroner indeholder 12 forskellige iPod Classic billeder at vælge imellem.

Alle iPod-billeder er i ”high definition» og virker især overbevisende på de seneste nye iPhones med OLED Retina skærme….

(Foto: Oliur)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nio elbil kører over 1.000 km på et batteri