Elgiganten åbner i Lyngby 8. december

Hyggelig nostalgi for iPhone-ejere

(Foto: Elago)

De færreste unge, som bruger iPhone i dag, kan huske, at Apple engang havde et endnu mere ikonisk produkt end den populære smartphone.

Tilbage i januar 1984 revolutionerede Apple verden med den første Macintosh. Lille, buttet, bærbar og med en grafisk brugerflade i sort/hvid, der tændte op med et charmerende ”Hello” smil på skærmen.

Det californiske firma Elago har gjort det til sin livs-opgave at design tilbehør, der lægger sig design-mæssigt op ad Apples klassikere.

Den nye Elago Macintosh er meget mindre end den oprindelige fra 1984. (Foto: Elago)

Gennem årene har Elago bl.a. præsenteret en bæreæske til AirPods øretelefoner, der ligner en iPod musik-afspiller til forveksling. Eller en bæreæske i form af et klassisk kassettebånd.

Elago har også en Apple Watch stander og oplader, som minder om en mini-udgave af den oprindelige Macintosh computer.

Det seneste nye påfund er iPhone stander og Magsafe oplader i Macintosh design. Den skal nok få nostalgien til at blomstre hos mange Apple retro-fans.

Elago nyheden er kompatibel med Apples nye Standby Mode i iPhones iOS 17 styresystem. Det lader mobilen fungere som et passivt informations-display. (Foto: Elago)

Den nye Elago MagSafe MS M4 Charging Stand er ikke kun hyggelig at skue. Den er også praktisk, fordi den lader kabel-virvaret på bordet forsvinde.

Opladeren er fremstillet af silikone, så den er svær at ødelægge. Den har også ventilations-huller, så iPhone ikke bliver for varm under den magnetiske opladning.

Desværre er Elago nyheden kun en skal. Man skal nemlig have sin egen MagSafe lade-enhed og placere den mellem iPhone og Macintosh stander.

Når det først er ordnet, ser det hele dog elegant ud. Som om en mini-Mac bærer en iPhone på hænder.

(Foto: Elago)

Elago nyheden er kompatibel med den nye Standby Mode, der er kommet sammen med den seneste iOS 17 opdatering af iPhone styresystemet.

Det giver mulighed for at benytte sin iPhone 15 som et slags passivt display, der f.eks. viser klokken og vejr-udsigten.

Derudover er den nye Elago gadget kompatibel med iPhone 12, 13 og 14. Med andre ord kunne den være en oplagt julegave til alle iPhone-ejere med en retro åre. Måske en selv.

Med en pris på 29 dollars eller ca. 200 kroner er investeringen overkommelig for de fleste….

Elagos nye MagSafe stander er i virkeligheden en tom skal, der giver indtryk af, at en gammel Macintosh bærer en moderne iPhone på hænder. (Foto: Elago)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elgiganten åbner i Lyngby 8. december