Vi er online 6,5 timer i døgnet

3 og Razer hånd i hånd

Gennem historien har 3 flere gange vist eksempler på, at man gerne går egne veje – og ikke nødvendigvis følger mainstream bølgen fra de andre store teleselskaber.

Det seneste eksempel var lanceringen af den kinesiske kult-telefon OnePlus i 3’s butikker. Det skaktræk har vist sig at være helt rigtigt. På no time er den nuværende OnePlus 3T blevet en bestseller på det danske marked, og om et par måneder dukker så den endnu bedre OnePlus 5 op på markedet.

Noget kunne dog tyde på, at 3 har fået smag for eksklusive mærker, man kun kan købe i dette teleselskabs butikker. Næste projekt kan nemlig meget vel være en smartphone til gamer-folket.

Razer er kendt i gamer-kredse for bl.a. kraftige laptops, seje hovedtelefoner og lunhurtige mus.

3 har nemlig indgået et globalt samarbejde med Razer, der er specialist i stærke pc’er og laptops til computerspil folket – plus alt muligt andet gamer tilbehør som hurtige mus, hovedtelefoner eller tastaturer med lys i.

I de to firmaers fælles presse meddelelser hedder det, at ”selskaberne via co-branding vil arbejde på at nå det store gaming community og tilbyde mobiltelefoner og abonnementer, som er specielt målrettet disse brugere.”

Man kan lægge i ret diplomatiske pressetekst, hvad man vil. Men faktum er, at Razer for nylig købte den amerikanske smartphone fabrikant Nextbit – og derfor har en platform at bygge sin egen spil-fokuserede mobil på.

Nextbit nåede aldrig til Europa, men firmaets Robin smartphone havde flere nyheder i sig. F.eks. er den eneste mobiltelefon, der kører 100 pct. i ”skyen”. Alle apps og data hentes ind fra internet, når mobilen kører. Lidt af en ønskedrøm for et teleselskab, der gerne vil sælge data-trafik.

I januar købte Razer den lille amerikanske smartphone fabrikant Nextbit – på billedet Nextbits Robin telefon.

Razers topchef Min-Liang Tan har siden kommenteret 3-samarbejdet på sin Facebook profil: ”Jeg har læst spekulationerne om en Razer telefon, og jeg kan hverken afvise eller bekræfte historien.”

Via teleselskabet 3, der er repræsenteret i mange lange, kan Razer komme ud til et meget større publikum end i dag.

Samtidig kan 3 få en bid af kagen i det hastigt voksende e-sport miljø. Computerspil er nemlig blevet voksen, og store kendte fodboldklubber som f.eks. Bayern München og FC København har købt sig til egne e-sport hold.

3 i Danmark oplyser, at man allerede nu forhandler Razer produkter i udvalgte butikker og på 3.dk….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er online 6,5 timer i døgnet