10 mest brugte emojis på iPhone

Et kraftværk, du kan have i hånden

Power banks er blevet et velkendt fænomen hos ejere af store smartphones. De løber jo tør for strøm i ét væk, og så er det godt at have et lille ekstra batteri ved hånden – eller rettere i tasken.

Den nye Suaoki S270 er til dem, der ikke bare skal hælde lidt ny energi på deres smartphone, men for den sags skyld til et helt fodboldhold – eller hele husholdningens arsenal af batteri-drevne gadges.

Suaoki er den hidtil mindste ”power station” på markedet. Et lille kraftværk, man let kan bære rundt på – også udendørs til camping, skovture, fisketure eller sports-arrangementer.

Nyheden vejer under 1,5 kilo, men rummer et 150 watts batteri og porte til at lade 10 enheder op på én gang. Tilmed kan Suaoki S270 lade sig selv op ved hjælp af eksterne solcelle paneler.

Normalt vil man dog nok hælde ny energi til den lille Power Station via en stikkontakt. Det sker via et kredsløb til hurtig opladning, der minder om moderne mobiltelefoners QuickCharge.

Udlevering af strøm fra Suaoki har man fire USB 3.0 porte til, fire DC strømstik og to standard elstik med vekselstrøm. Med andre ord kan det handy batteri hjælpe både smartphones, tablets, laptops, camping gear, lamper, kameraer, droner – ja selv starte en kold bilmotor om vinteren.

Udviklerne af Suaoki S270 har sendt deres praktiske gadges til finansiering via ”crowd funding” via Indiegogo. Her har interessen været så stor, at det ønskede blev overtegnet mindst 300 pct. allerede efter få dage.

Det betyder, at produktionen er sat i gang, og at Suaoki kan levere de første Power Stations til kunderne i løbet af november. Man kan stadig forudbestille et eksemplar for 129 USD – ca. 850 kroner. Fra december koster strøm-æsken 199 USD i butikkerne….

https://www.youtube.com/watch?v=SyXeUiapbaU%20

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest brugte emojis på iPhone