Gå i biografen på abonnement

Klassisk radio på den digitale måde

(Foto: Tivoli Audio)

Mangler du en julegave til en, der godt kan lide den klassiske bordradio – måske dig selv – kunne Tivoli Audios nye Model Two Digital være en fin mulighed.

I det ydre ligner toeren den ikoniske Tivoli Model One radio meget. Samme klare design, men med færre kontrolknapper.

Det har kunnet lade sig gøre, fordi Model Two i virkeligheden slet ikke er en radio. I stedet er det en elegant streaming-enhed, som man kan have stående på køkkenbordet, på kontoret eller i stue-reolen.

Streaming kræver ikke så mange knapper, så toeren har kun en enkelt placeret på fronten. Den bruges så til tænd/sluk og volumen.

(Foto: Tivoli Audio)

Nyheden er den første Tivoli ”Model” enhed, der helt mangler klassisk radio. Den kommer altså helt uden FM og AM tuner.

I stedet rummer den Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast og Apple AirPlay 2. Det betyder, at Model Two Digital kan streame fra utallige lydkilder og radiostationer på internet, ligesom den kan fungere med flere trådløse højttalere på samme tid.

Tivoli Audio er dyr, men giver til gengæld høj lydkvalitet og en flot finish med et kabinet i ægte træ. Det ser man ikke så ofte nu om dage.

Model Two Digital er landet hos danske forhandlere, hvor nyheden kan købes for 3.500 kroner….

(Foto: Tivoli Audio)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå i biografen på abonnement