Google måler hjerte rytme via øretelefon

Så gode er OnePlus 12 kameraer

(Foto: OnePlus / Weibo)

Selvom OnePlus slet ikke har nævnt noget om en lanceringsdato for sin næste toptelefon i konventionelt design, begynder det populære mobilmærke fra Kina at dryppe detaljer om OnePlus 12 allerede nu.

Det seneste er billeder taget med de nye kameraer, som skal katapultere OnePlus 12 helt op i elite-klassen for smartphones.

OnePlus har været tæt på at nå derop flere gange, men har lige manglet det allersidste for at blive sammenlignet med foto-evnerne i f.eks. iPhone 15 Pro Max, Google Pixel 8 Pro eller Samsung Galaxy S23 Ultra. Til gengæld er OnePlus telefoner som regel noget billigere at købe.

At det nu skal være slut med den lille kvalitets-forskel, vil OnePlus’ chef for det kinesiske marked – Li Jie Louis – nu bevise med en serie fotos. De er netop blevet offentliggjort på det kinesiske sociale medie Weibo.

(Foto: OnePlus / Weibo)

Selve premieren på OnePlus 12 ventes at foregå i december i Kina. Måske allerede senere i November. Europa og Danmark skal OnePlus 12 så nå i januar næste år.

I sin Weibo post sammenligner Li Jie billeder taget med to aktuelle topklasse smartphones. Den ene er naturligvis OnePlus 12.

Den andens identitet afslører OnePlus bossen ikke. Kun, at det er en “Pro” model. Derfor er det helt nye Xiaomi 14 Pro. Man kan tydeligt se forskel på billedkvaliteten – til fordel for OnePlus.

Hemmeligheden i den markante foto-forbedring skal ligge i, at OnePlus 12 bliver den første mobil på markedet med Sonys splinternye Lytia billed-sensor.

(Foto: OnePlus / Weibo)

Lytia har sine lysfølsomme foto-dioder og transistorer placeret i to lag oven på hinanden. Denne opdeling har gjort det muligt at bruge større dioder, som kan opfange mere lys end konventionelle mobil-kameraer i ét lag.

Sonys nye LYT-T808 sensor sidder i OnePlus 12’erens hovedkamera. Den er på 50 megapixel og støttes af ny avanceret foto-software fra svenske Hasselblad.

Hoved-objektivet assisteres af en super vidvinkel på 48 MP med en Sony IMX581 sensor i. Desuden rummer den nye mobil også en OmniVision OV64B tele med periskop teknologi.

Det betyder, at telen rummer to sæt linser, som kan bevæge sig uafhængigt af hinanden. Ligesom man ser på spejlrefleks-kameraer. Resultatet kan blive en optisk zoom på hele fem gange.

(Foto: OnePlus / Weibo)

Mindre overraskende er, at OnePlus 12 bliver en af de første smartphones med Qualcomms helt nye Snapdragon 8 Gen. 3 processor ombord. Den er OnePlus ikke først med, men tæt på.

Den tredje store nyhed i OnePlus 12 bliver skærmen. Med 3.000 nits skal det såkaldte BORE X1 display være ekstremt lysstærkt og kontrastrigt.

Skærmen er 6,7 tommer stor og kan vise billeder i 2K kvalitet. Billed-opdateringen er desuden oppe på 120 Hz, så telefonen også vil være fin til krævende computerspil.

OnePlus ventes at udstyre den kommende 12’er med et stort 5.400 mAh batteri, der kan lades op med super-hurtige 100 watt via kabel.

Lidt usædvanligt for OnePlus skal den nye topmobil også kunne oplades trådløst. Det sker i givet fald med meget kvikke 50 watt….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google måler hjerte rytme via øretelefon