Sony vil levere lyd til ivrige computer spillere

En Whopper tak – og lidt strøm til bilen

(Foto: Burger King)

Det kunne se ud, som om det bliver trendy at bestille fastfood og strøm til elbilen på samme tid.

Efter McDonald’s følger nemlig nu ærkerivalen Burger King med tilbud om at lade elbilen op, mens man køber Whoppere og måske spiser dem, mens man er inde i restauranten.

I begge tilfælde er det den jyske energi- og telegigant Norlys, som står for opsætning af ladestandere. Hos McDonald’s er det over 150 lynladere. Hos Burger King bliver det 100 ved mindst 50 restauranter landet over.

De nye lynladere på op til 300 kW sættes op ved Burger King restauranter, der har parkeringsplads. Det sker inden udgangen af 2024.

Man behøver ikke at gufle en Whopper med fries i sig for at få adgang til Burger Kings nye ladestationer til elbiler. (Foto: Norlys)

I praksis vil det betyde, at omkring 25 byer med en Burger King restaurant får placeret lynladere, der kan fylde fire elbiler op på samme tid.

Aftalen går såmænd også den anden vej:

Burger King vil nemlig bygge restauranter på flere af de nye ladestationer, som Norlys vil opføre rundt om i Danmark i de kommende år.

Norlys’ ladenet er åbent. Det betyder, at alle typer elbiler vil kunne bruge laderne….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sony vil levere lyd til ivrige computer spillere