Computermusen kan foldes

Norlys giver rabat til elbilister

(Foto: Norlys)

Folketinget har besluttet at sænke el-afgiften i første halvdel af 2023, så danske forbrugere sparer 86,13 øre pr. kilowatt-time. (kWh).

Det kan godt være, at det er en håndsrækning til pressede forbrugere, men det hjælper ikke meget, når elselskaberne samtidig forhøjer transport-prisen for strøm.

En anden gruppe af mennesker kommer endnu mere i klemme i forbindelse med politikernes nedsættelse af el-afgiften.

Det er de efterhånden mange elbil-ejere, som har en egen privat ladeboks ved deres hjem. De har ikke længere den økonomiske fordel i at få refusion af elafgiften på den strøm, der bruges til opladning af bilen.

Den jyske energi-gigant Norlys vil fortsat gøre det attraktivt at købe en elbil. Derfor giver Norlys nu en rabat til elbilisterne i de første seks måneder af 2023.

Rabatten betyder, at privatkunder med ladeboks får et beløb retur, der svarer til den oprindelige refusions-sats.

For elbil-ejere, der f.eks. kører 16.000 kilometer om året, vil initiativet give en besparelse på ca. 1.400 kroner. Det svarer til en dobbelt rabat fra staten og fra Norlys.

Norlys er i fuld gang med at opbygge en egen infrastruktur med lettilgængelige og åbne ladestandere landet over.

Det skal være med til at større de omkring en million elbilister, som ventes at køre på danske gader og veje i 2030.

I den forbindelse købte Norlys i september den landsdækkende lade-operatør Sperto med tæt på 600 offentlige ladepunkter i Danmark….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Computermusen kan foldes