Her er de 10 mest solgte mobiler i verden

Sony vil levere lyd til ivrige computer spillere

(Foto: Sony)

Sidste år hoppede Sony for første gang ud i at fremstille periferi-udstyr til gamer-folket. Lidt sent vil mange mene, når Sony sælger verdens mest populære spillekonsol PlayStation.

Med sit nye Inzone mærke ville Sony imidlertid sprede sig noget mere. Målet var pc-gamerne, der udgør et langt større antal end konsol-spillerne.

I første omgang lancerede Sony to skærme og et par klassiske (over-the-ear) hovedtelefoner under Inzone navnet.

(Foto: Sony)

De bliver nu suppleret med et sæt trådløse (in-ear) øretelefoner og en forbedret udgave af mellem-modellen fra sidste års hovedtelefoner.

Den mest spændende nyhed er helt klart Sony Inzone Buds, der er en gamer-fokuseret udgave af Sonys højt berømmede WF-1000XM5 øretelefoner.

De er mest til Hi-Fi entusiaster, men eftersom Inzone Buds bruger samme drivere – højttaler-enheden – skulle det ikke undre mig, om nyheden lyder (næsten) lige så godt som forbilledet.

(Foto: Sony)

Inzone Buds er Sonys første trådløse lyd til computer-spillere. Derfor har Sony fokuseret ekstra meget på hurtig reaktions-evne – ”low latency” – og en længere spilletid på en batteri-opladning.

Nyheden kan således spille i 12 timer, hvilket er mellem fire og seks timer længere end typisk for trådløse gamer-øretelefoner.

Samtidig kan Inzone Buds levere 360 graders Spatial Audio. Den skal være med til at give en endnu mere flot lyd. Naturligvis bedst i de spil, der støtter teknologien.

I dem vil man f.eks. kunne høre tydeligt, i hvilken retning en figur marcherer i spillet. På samme måde føler man klart, om et tog eller en bil kommer brusende fra venstre, højre, bagfra eller foran spilleren.

Fra Hi-Fi fætrene har Inzone Buds også arvet lydchip og kunstig intelligens, som her især benyttes til den aktive støjreduktion (ANC).

Inzone Buds fungerer både med Windows-pc’er, Android telefoner og Sony PlayStation konsoller. De kan også kobles til en USB-C adapter, der reducerer tidsforsinkelsen til under 30 millisekunder. Endelig har de nye øretelefoner indbygget Bluetooth LE.

Inzone Buds ligger allerede hos Sonys danske forhandlere, hvor de koster ca. 1.800 kroner….

Inzone Buds er udviklet i samarbejde med det professionelle gamer-hold Fnatic fra England. (Foto: Sony)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 10 mest solgte mobiler i verden