Teknologi-forståelse omsider fag i folkeskolen

Her er de 10 mest solgte mobiler i verden

(Foto: Jimmy Jin / Unsplash)

De flest er klar over, at Samsung og Apple er de to største smartphone fabrikanter i verden.

Andre mobilmærker kommer halsende langt bagefter. Det samme gælder i Danmark, hvor det dog er Apple, som er nummer ét med Samsung på andenpladsen.

De to giganter dominerer også, når man kigger på, hvilke telefon-modeller som der bliver købt flest af i verden.

De fire mest solgte smartphones i andet kvartal af i år var Apple iPhones. De øvrige seks i den globale Top-10 var Samsung Galaxies.

Det viser en ny analyse som Counterstrike Research har lavet.

(Illustration: Counterpoint Research)

Den afslører, at iPhone 14 har bibeholdt sin førsteplads som verdens mest solgte smartphone, som modellen også havde i årets første tre måneder.

Den indbyrdes rangfølge hos Apples fire telefoner i Top-10 er også den samme, mens der er sket en del forandringer hos Samsung.

Det skyldes bl.a, at Samsung udsender nye mobiler på andre tidspunkter af året end Apple.

Det gør det blot desto mere imponerende, at Apple kan holde sine fire top-placeringer i andet kvartal, der er slutningen af året for iPhones, fordi de nye modeller kommer i tredje kvartal.

Samsungs store bestsellere i år har været den budget-venlige Galaxy A14 og den noget dyrere A54, som placerer sig i den hårdt ombejlede mellemklasse.

De to Galaxy A-modeller er især eftertragtede i Asiens, mens Samsungs topklasse-modeller i S-klassen næsten udelukkende sælges i Europa og USA. Det gælder ikke mindst den avancerede Galaxy S23 Ultra….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teknologi-forståelse omsider fag i folkeskolen