Ny pladespiller hylder Pink Floyd

Samsungs SmartTag2 er meget bedre

(Foto: Samsung)

Apple har en tendens til at sætte sig på markedet, når firmaet bevæger sig ind på nye territorier.

I dag sælger Apple næsten halvdelen af alle hovedtelefoner på det amerikanske marked, når man tæller datterselskabet Beats med.

I Danmark er seks af ti nye mobiler en iPhone, og når det gælder både tablets og trådløse øretelefoner er Apple også nummer ét.

Selvfølgelig gælder det samme med AirTags, der er de små smarte dimser, som man sætter på f.eks. tasker, nøglebundter og andre ting, man er tilbøjelig til at glemme.

Flere andre fabrikanter har forsøgt at kopiere ideen i AirTags. Med varierende held, må man sige, for Apple ligger langt foran i salget af de smarte små gadges.

Den nye SmartTag2 kan godt lige en ølåbner lidt, men det skal man nok ikke bruge den til. (Foto: Samsung)

Nu tager Samsung et nyt tilløb med sine SmartTag2. De er anden eller tredje generation, alt efter om man indregner SmartTags+ fra for to år siden som en selvstændig generation eller blot en opgradering.

Never mind. De nye SmartTag2 triller frem med mange klare forbedringer I både design og features. Derfor er de et stort trin frem og burde give Apple lidt at tænke over.

Naturligvis har SmartTag2 arvet det bedste fra sine to forgængere. De benytter f.eks. Bluetooth LE chips med lavt strømforbrug.

Desuden har Samsung indbygget Augmented Reality (AR), så man får en visuel guide på Samsung Galaxy telefoner til at finde frem til ens bortkomne ting.

Dertil kommer, at SmartTag2 nu arbejder med den nyeste Bluetooth med en rækkevidde på op til 120 meter.

Samtidig kører SmartTag2 fint via Samsungs SmartThings app, så taggen i sidste ende funger som en assistent, der gør det nemmere at få boligens forskellige gadges til at arbejde bedre sammen.

(Foto: Samsung)

 

Her er en liste over de vigtigste forbedringer i SmartTag2:

Nemmere søgning
SmartTag2 giver en mere brugervenlig oplevelse med sin forbedrede Compass View funktion. Pile på mobiltelefon skærmen hjælper med at gå den rigtige vej hen mod ens SmartTag2-sikrede ting.

Tabt og fundet gjort lettere
Nu kan man nu efterlade sine kontakt-informationer på en SmartTag2. Så kan fremmede lettere finde frem til ejeren af en SmartTag2 og den ting, der er placeret på. Det er specielt smart, når man f.eks. placerer en tag i sin hunds eller kats halsbånd.

Bedre app
Samsungs SmartThings app har fået et face-lift. Den har en bedre visning af landkort, en mere simpel brugerflade, og den installerer nu en genvej til nye SmartTags. Desuden synkroniserer app’en automatisk med nyere Samsung Galaxy telefoner.

Længere liv til batteriet
Har man sat den nye SmartTag2 i Power Saving Mode, kører den i op til 700 dage på en batteri-opladning. Selve i Normal stilling fungerer den i 500 dage.

Mere handy og holdbar
SmartTag2 er ring-formet og bygget i solidt metal, der sagtens kan holde klips, nøgleringe eller karabin-hage. De nye tags er samtidig vand- og støvtætte efter IP67 specifikationer, så man sagtens kan bruge dem udendørs og i regnvejr.

Fin til ejere af kæledyr
SmartTag2 har en ny dyre-luftnings-feature.

Bedre sikkerhed
Samsung har forbedret sikkerheden i SmartTag2. Ens geografiske placering vil f.eks kun blive afsløret efter forudgående tillades. Prøver en ukendt at spore en, advarer systemet om det på mobil-skærmen.

Kører fint med SmartThings
SmartTag2 forbinder sig nemt med Samsungs SmartThings Station, hvor den opfører sig som en hjemme-baseret enheds-skanner. På den måde bliver det lettere at lokalisere og overskue de ting, man har sat en tag på.

Priser
SmartTag2 er til salg på det danske marked og fås i farverne sort eller hvid. Prisen er 299 kroner pr. styk eller 999 kroner som firepak….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny pladespiller hylder Pink Floyd