Her er ugens store hits på Netflix

Mere brug for Galaxy Watch

(Foto: Samsung)

Efterhånden er det en åben hemmelighed, at Samsung præsenterer sine nye Galaxy S23 telefoner ved et stort internationalt event den 1. februar.

Samsung nøjes dog ikke med at vise nye telefoner, når firmaet nu har hele verdens opmærksomhed samlet omkring sig.

Det ventes også, at Samsung vil løfte sløret for nye laptops og fortælle om nye features, der vil gøre de populære Galaxy Watch endnu mere brugbare end i dag.

Uret vil således fremover kunne vise ”live” billeder fra ejernes hjem, hvis de bruger online kameraer og video-dørklokker fra Ring og Google Nest.

Samsung vil udvikle sit Galaxy Watch ur til at blive den naturlige fjernbetjening for alle urets smarte enheder. (Foto: Samsung)

Samtidig vil man snart kunne fjernstyre langt flere ting fra sin Galaxy Watch: Det er f.eks. termostater, rullegardiner og digitale luftrensere.

I forvejen kan man betjene f.eks. Samsung køleskabe, komfurer, tv-apparater, lamper og air-conditioners fra ens håndled.

Samsung oplyser, at man ikke engang behøver at åbne SmartThings app’en for at få tingene til at lystre. Et enkelt ”swipe” hen over urets touch-skærm er nok.

Naturligvis kan man gøre det samme med app’en på en Samsung smartphone, men alt andet lige vil det være endnu smartere med en fjernbetjening på underarmen, der samtidig er et ur….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er ugens store hits på Netflix