Honda lancerer kuffert med elmotor

Ny Motorola kan du godt tage med ud at bade

(Foto: Motorola)

Motorola fortsætter med at udsende den ene mellem- og budget-klasse smartphone efter den anden.

Nu er der kommet tre nye, der er med til at gøre det svært overskueligt for forbrugerne at adskille den ene model fra den anden.

Motorola edge 40 neo ser ud til at være den umiddelbart mest interessante. Det er nemlig en Android telefon med 5G, ekstremt hurtig skærm og en stærk processor. Prisen på knap 3.000 kroner virker meget overkommelig.

Med en tykkelse på bare 7,76 mm hører den nye motorola edge 40 neo til markedets slankeste telefoner. (Foto: Motorola)

Displayet i moderne pOLED teknologi og Full HD+ grafik er på 6,55 tommer. Med en billed-opdatering på 144 Hz hører det til markedets aller-hurtigste uanset pris.

Skærmen må derfor være rigtig fin til at vise video og udfordre sig selv med avancerede computerspil.

Displayet kan vise 10 bit farver og har en lysstyrke på 1.300 nits. Det må betyde, at man godt kan læse skærmen selv i udendørs solskin.

Motorola edge 40 neo er vandtæt efter IP68, så man godt kan tage telefonen med ud at bade eller på et kort dyk. (Foto: Motorola)

 

Motoren ombord – en MediaTek Dimensity 7030 processor – kommer med mindst 12 GB RAM og 256 GB lager. Alt rigeligt til både gaming og en hverdag med mange fotos.

Motorola har altid fremhævet sine mobil-kameraer, der skal være særligt godt til at skyde billeder og video under selv svære lysforhold og i tusmørke.

Det gælder også for motorola edge 40 neo, der bl.a rummer en Ultra Pixel sensor i hoved-objektivet på 50 megapixel.

Hvert billedpunkt i sensoren skal være 40 procent større end på forgængeren. Sammen med forbedret Auto Night Vision teknologi skal billeder kunne tages op til 16 gange hurtigere.

Edge 40 neo fås i tre kulører, der er udviklet i et samarbejde med farve-specialisterne fra Pantone. (Foto: Motorola)

Det lysfølsomme hoved-objektiv suppleres af en ultra vidvinkel på 13 MP med makro-funktion og en selfie-skyder på fronten på 32 MP. Det skulle sikre selv-portrætter og videoer i god billed-kvalitet.

Det indbyggede batteri i motorola edge 40 neo er på 5.000 mAh og kan oplades meget hurtigt. I hvert fald, når man sammenligner med iPhone og Samsung.

Opladningen sker nemlig med 68 watt, så batteriet kan fyldes op fra 0 til 50 procent på under 15 minutter.

Edge 40 neo er den første mobil i Motorolas edge familie, der benytter Lenovos CO₂ Offset Services til at gøre apparatet så bæredygtigt som muligt. Lenovo ejer Motorola.

 

 

Med ved købet får man bl.a. et 100 procent plante-baseret beskyttelses-etui. Det sker i samarbejde med Agood Company, der også hjælper med at bortskaffe til genbrug, når det trænger til udskiftning.

 

Familieskabet med verdens største pc-fabrikant afsløres bl.a, at den nye Motorola telefon kan bruges direkte sammen med en Windows-computer:

Man kan f.eks. dele filer, apps og billeder mellem de to enheder eller lade pc’en udnytte mobilens bedre kamera til videomøder.

Motorola edge 40 neo skal koste 2.999 kroner på det danske marked. Datoen, hvor telefonen lander i butikkerne, er endnu ikke offentliggjort….

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honda lancerer kuffert med elmotor