6 af 10 unge danskere bruger TikTok

Her er verdens dyreste iPhone 15

(Foto: Caviar Global)

De fleste vil jo nok mene, at Apples nye iPhone 15 Pro Max er rigelig dyr med en prismærkat på mindst 11.500 kroner.

Problemet er jo bare for nogle mennesker, at det er der jo mange tusinde danskere, som er parat til at betale for at få tag i Apples hidtil bedste smartphone.

Så er den jo lidt svær at prale med, og man har ikke noget eksklusivt i stil med et Rolex schweizerur, en ægte Jane Birkin håndtaske fra Hermes eller en Bentley og Aston Martin i garagen.

Heldigvis findes der hjælp til de nok relativt få, der gerne vil ofre fra 46.000 og op til flere millioner kroner for at kunne sige, at man ejer en af de sjældne iPhone 15 Pro Max telefoner i ægte guld.

Man kan altid diskutere, om en diskret iPhone 15 Pro bliver kønnere efter en “opgradering” hos Caviar. (Foto: Caviar Global)

Hjælpen kommer f.eks. fra juvelererne hos Caviar, som har mange års erfaringer med at skræddersy og forædle iPhone og Samsung telefoner, AirPods eller Apple Watches,

Caviar har nu base i Dubai efter at have flyttet sit værksted og sin butik fra Moskva i forbindelse med Ukraine krigens begyndelse.

Lige pludseligt forsvandt mange af Caviars rige kunder i Rusland, samtidig med at vestens handels-restriktioner gjorde det svært at sælge til kunder i Europa og USA.

En flytning til Dubai kunne være det helt rigtige:

Relieffet af den gamle Colt revolver er lavet i 24 karat guld. Pistoltskæftet er i ægte træ. (Foto: Caviar Global)

Dels er der masser af olie-rige arabere, der godt kunne finde på at investere i en iPhone, som ingen andre har.

Dels har lufthavnen i Dubai flere internationale flyforbindelser end nogen anden i verden. Med andre ord er det nemt at komme til Caviar butikken for at beskue de eksklusive varer.

For at kunne dække næsten enhver smag har Caviar designet hele 63 forskellige varianter af sine nye iPhone 15 Pro Notorious og Desperado smartphones.

Med udgangspunkt i det nye iPhone 15 Pro chassis i titanium benyttero Caviar alt fra guld og krystaller til kulfiber I marmor-design til at skræddersy telefonen helt efter kundernes ønsker.

Apple praler med, at chassis’et på de nye iPhone 15 Pro og Pro Max er fremstillet af titanium. Caviar har forædlet det yderligere med et lag guld ovenpå. (Foto: Caviar Global)

Den billigste variant skal man betale 6.700 dollars for, mens den dyreste kræver mindst en halv million dollars på kreditkortet. Til gengæld får man så en iPhone 15 Pro Max i hvidguld o pyntet med diamanter.

Varianten på billederne koster 8.630 dollars eller ca. 61.500 kroner. Den er inspireret af en gammel Colt revolver fra 1911, men kan altså kun skyde fotos og video, ikke kugler efter mennesker.

Caviar mente, at Apples egen bagplade af glas var for tarvelig. Derfor er den erstattet af en i titanium letmetal med sort PVD-coating og pynt i ægte 24 karat guld.

Apples originale titanium stel har også fået en galvanisering i guld. Det samme har ringene omkring kameraerne på ryggen af iPhone 15 Pro og Pro Max.

Selv ringene omkring kameraerne på iPhone 15 Pro er fremstillet i ægte 24 karat guld. (Foto: Caviar Global)

Endelig bærer den eksklusive telefon et relief på bagsiden af Colt revolveren. Dels i 24 karat guld, dels med ægte træ i pistol-grebet.

Med andre ord nøjes Caviar ikke med at samle nogle elementer, der placeres oven på selve den originale iPhone.

Caviar fremstiller sine egne bagplader og løsdele som håndværk og med så små tolerancer, at lederne på Apples fabrikker i Kina må være blå af misundelse.

Det gælder selvfølgelig også fysiske knapper på siden af telefonen og MagSafe ringen, der bruges til magnetisk og trådløs overførsel af strøm til batteriet.

De eksklusive Caviar iPhone 15 Pro telefoner leveres i en fornem attache-mappe. (Foto: Caviar Global)

Selv, hvis man skulle have råd til at købe en iPhone 15 Pro Notorious, er det slet ikke sikkert, at man kan få fat i et eksemplar.

Caviar fremstiller nemlig kun 99 styk, hvor hver eneste er skræddersyet efter køberens ønsker. Bagefter tager det mellem en og fem dage at bygge telefonen.

Hver telefon leveres i en fornem attache-taske med detaljer i 24 karat guld og et certifikat, der garanterer for mobilens ægthed. Well – det medfølgende USB-C kabel har også forgyldte stik….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 af 10 unge danskere bruger TikTok