Nu får Messenger omsider tekst kryptering

3 får Apple TV+ og One i tele-abonnement

(Foto: 3)

Kunderne hos teleselskabet 3 har altid været blandt de mest Apple-tro på det danske marked.

Det bliver bl.a. bevist måned for måned, når Leifshows.dk viser hitlisterne over de mest solgte smartphone modeller hertillands. På 3’s Top-10 er altid mindst halvdelen iPhones.

Derfor er det næppe en stor overraskelse, at 3 og Apple indgår et endnu tættere samarbejde end blot salg af nye smartphones, øretelefoner og smartwatches.

Således vil Danmarks tredje-største teleselskab fremover sælge Apple services som Apple TV+ og Apple One som del af fem nye abonnements-pakker hos 3. Pakkerne indeholder oven i købet ekstra data-mængder.

Apple One indeholder op til fire Apple-produkter (iCloud+, Apple TV+, Apple Music og Apple Arcade) til en samlet lavere månedlig pris.

(Foto: 3)

Med familieplanen kan man invitere op til fem andre mennesker til at deltage – med privat adgang for alle deres Apple-enheder.

Apple TV+ er hjemsted for film, tv-serier, dokumentarer samt børne- og familie-underholdning. Mange betragter Apple TV+ som Netflix’ succesrige lillebror.

3-kunder, der vælger en pakkeløsning med Apple One eller Apple TV+ i deres abonnement, vil få 40 GB elsttra data til brug ved rejser, men kun uden for EU, Det er 15 GB eller 60 procent mere data end de øvrige abonnementer med 3Likehome.

Her er de fem nye 3-abonnementer, der indeholder Apple tjenester:

  • Fri tale med 100 GB data og Apple TV+ – 250 kroner
  • Fri tale med fri data og Apple TV+ – 300 kr.
  • Fri tale med 100 GB data og Apple One – 350 kr.
  • Fri tale med fri data og Apple One – 400 kr.
  • Fri tale med fri data og Apple One Family – 450 kr.

I alle tilfælde er der tale om priser pr. måned. 3-kunder har desuden har mulighed for at prøve Apple Services gratis i tre måneder….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu får Messenger omsider tekst kryptering