Google går bort fra kun ét kamera

Køb Spotify via 3

Teleselskabet 3 har succes med sit tilbud om, at man kan betale en stribe andre services via sit mobil-abonnement. Det gælder nu også Premium adgang til den populære Spotify musik-streaming-tjeneste.

Allerede nu kan man f.eks. lade 3 ordne betaling for køb hos Apple, Google eller Microsoft. Desuden kan 3-kunder sætte penge-forbrugs-grænser for dem selv eller andre familie-medlemmer via 3’s app og hjemmeside.

Ifølge 3 giver tilbuddet om at klare flere betalinger via telefon-regningen mange brugere et bedre overblik over deres økonomi:

”Alle ekstra betalinger er tilvalg. Kunderne skal ikke opleve, at de betaler for ting, de ikke er klar over. Det er mest fair for alle og giver et klart billede af, hvad ens abonnement indeholder,” forklarer David Elsass. Han er direktør for 3’s privatmarked i Danmark.

At den næste samarbejds-partner til 3’s betalings-service blev Spotify, kommer ikke som den store overraskelse.

Lige fra lanceringen på det danske marked i oktober 2003 har 3 været meget musikalsk. Teleselskabet var blandt de første med tilbud om underholdning som del af abonnementet. I dag er 3’s kunder dem, der har det højeste data-forbrug i Danmark. Det går bl.a. til at streame musik.

Spotify Premium, hvor man ikke skal høre reklamer mellem numrene, koster 99 kroner om måneden via 3. Det er tilgængeligt for både private og for erhvervs-kunder hos teleselskabet.

3-kunder, der ikke tidligere har prøvet Spotify Premium eller Spotify Family, får første måned af abonnementet gratis.

Spotify Premium kan aktiveres i selvbetjeningen Mit 3. Her kan man også forbinde sin nuværende konto hos Spotify til 3….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google går bort fra kun ét kamera