Elgiganten åbner stort varehus i Greve

Så lille kan en Windows-pc blive

(Foto: Pasoo)

Når man ser, hvor meget elektronik man kan proppe i en slank smartphone, kan det ikke undre, at en pc også kan bygges ganske lille.

Små pc’er er som sådan ikke noget nyt. Apple har f.eks. sin Mac mini, men den er nærmest kæmpestor I sammenligning med den nye Pocket fra Pasoo.

Den kan sagtens finde plads i en lomme, og så er den stærk nok til at kunne løse de fleste kontor-relaterede opgaver, man har brug for i det daglige.

Pasoo Pocket Mini PC har samtidig den fordel, at den har mange tilslutnings-muligheder. En simpel nødvendighed, når man er så lille, at skærm, tastatur og lager må placeres ”udendørs.”

(Foto: Pasoo)

Inde i den diskrete lille æske i solidt kunststof sidder en nyeste generation Intel Celeron J4125 processor med fire kerner og 2,7 GHz hastighed.

Den assisteres af en Intel UHD Graphics 600 chip, der gør det muligt for Pocket at levere video i 4K kvalitet via et indbygget HDMI 2.0 stik. Alene dét er meget usædvanligt i denne pc-klasse.

Derudover kommer Pasoo med både dual-band Wi-Fi og Bluetooth, så man kan forbinde alskens ekstra udstyr.

Pasoo kommer præ-installeret med Windows, men kan også køre med Linux som styresystem. Pocket er også født med 100 forskellige sprog – heriblandt dansk.

Hele herligheden inklusive processoren skal ikke blive varm under hårdt arbejde, fordi den lille pc-stick rummer et kølesystem med kobber-rør og en lillebitte blæser.

Det måske mest overraskende er, at Pasoo vil sælge sin handy pc til priser fra kun 199 dollars.

Pasoo forsøger i øjeblikket med succes at skaffe kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her er det ønskede beløb allerede overtegnet fire gange.

Interesserede kan dog fortsat bestille et eksemplar af den lillebitte pc for omregnet 1.380 kroner inklusive 8 GB RAM og 256 GB lager. Vil man have mere potente 16 GB RAM og en terabyte (TB) lager, stiger prisen til ca. 2.775 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elgiganten åbner stort varehus i Greve