Mange danskere aner ikke, hvad Metaverse er

Powerbank minder os om tiden før iPhone

(Foto: Remax)

Selvom det måske kan være svært at forstå for børn og unge mennesker, fandtes der faktisk et liv før smartphones, sociale medier og internet.

Det bliver vi alle mindet om med denne nye gadget fra Remax.

Her har man nemlig bygget et moderne power bank batteri ind i noget, der til forveksling ligner et kassettebånd fra 1980’erne.

(Foto: Remax)

Fra dengang, Sonys bærbare Walkman musik-afspiller var det hotteste, man kunne eje og sågar fik egne danske popmelodier opkaldt efter sig.

Remax nyheden ser virkelig overbevisende retro ud. I hvert fald på fotos. Den næsten rigtige musicassette størrelse og sågar en kopi af det røde BASF logo.

For 40-50 år siden var BASF det mest udbredte lydbånd i Danmark foran andre kendte mærker som f.eks. Maxell, Fuji. TDK, Philips eller Agfa.

Power banken leveres inklusive et plastic-cover ligesom kassettebåndene i gamle dage. (Foto: Remax)

I en kort periode forvandlede BASF såmænd også sig selv til et pladeselskab, der bl.a. havde danske kunstnere som Sanne Salomonson, Flair og Allan Mortensen i sin stald.

Men well – tilbage til nutiden. Remax Powerbank Tape er et forfriskende initiativ i et power bank marked, der mangler fornyelse.

Maksimal-grænsen ser ud til at være 10.000 mAh – det dobbelte af en smartphone. Og næsten alle power banks er matsorte og diskrete i design.

(Foto: Remax)

Heldigvis kan man få de fleste med både USB-C, micro-USB og med Apples Lightning stik, så de i det mindste er bredt anvendelige.

OK – helt tæt på kassettebåndet er det nye Remax heller ikke. Power banken ser f.eks. tykkere ud. Den minder mere om Sonys Video-8 bånd til camcordere fra dengang, hvor man brugte et separat video-kamera og ikke mobiltelefonen.

Remax indeholder heller ikke to små roterende spoler, som lydbåndet blev kørt op på. På den anden side sparer man den båndsalat med filtrede lydbånd, de fleste husker fra for 40 år siden.

Remax tilbyder sin nye power bank i flere varianter, der adskiller sig i kapacitet og design-farve. Mellem 5.000 og 10.000 mAh for at være præcist.

Desuden sidder tilslutningsstik forskelligt, ligesom nogle er forsynet med et LED-lys til at indikere, at nu afleverer batteriet energi til f.eks. en smartphone, der er ved at løbe tør. Den maksimale overførsels-hastighed ser ud til at være 22 watt.

Den skægge power bank er begyndt at dukke op hos en stribe forskellige online-forhandlere til meget svingende, men generelt lave priser….

(Foto: Remax)

(Foto: Remax)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange danskere aner ikke, hvad Metaverse er