Apples kunstige intelligens hedder Ajax

Disse øretelefoner er også en højttaler

(Foto: Remax)

Langt de fleste får deres nye trådløse øretelefoner leveret sammen med en bæreæske, der ikke kun beskytter de små sarte ”buds”, når man ikke har dem siddende i hovedet, men som oftest også fungerer som oplader.

Alligevel er det lidt mærkeligt, at man ikke udnytter bæreæsken til noget mere. OK – nogle er faktisk ret flotte og dekorative, men samtidig lidt upraktiske, fordi man altid skal have dem med i lommen eller tasken.

Kinesiske Remax har fået en oplagt idé:

Bæreæsken til firmaets nye RB-M17 øretelefoner fungerer også som en bærbar Bluetooth højttaler. Eller er det en højttaler, som indeholder et sæt øretelefoner bag en klap?

(Foto: Remax)

På sin vis virker det som en mere praktisk kombination end den mobil eller den store Huawei smartwatch med øretelefoner i, som jeg tidligere har præsenteret her på Leifshows.

OK – Remax RB-M17 er lidt stor af en bæreæske at være. De er jo ofte ikke større end en æske til en fingerring eller et sæt øresmykker.

På den anden side kræver god lyd fysisk plads. Derfor må man acceptere en gadget, der fylder 115 gange 48 gange 88 millimeter og vejer 350 gram.

Til gengæld får man en fuldtone-enhed på 52 mm, der skal kunne larme med fem watt. Ovenikøbet 360 grader rundt.

(Foto: Remax)

 

Remax indeholder også to separate Bluetooth 5.3 radio-sendere – én til øretelefoner og én til højttaler. Ifølge fabrikanten forstyrrer de to ikke hinanden, og begge skal levere lyd i cd-kvalitet.

Endelig er nyheden udstyret med et lille 1.200 mAh batteri, der kan holde højttaleren kørende i 4,5 timer.

Remax RB-M17 er formentlig den største bæreæske med oplader, som du nogensinde har set til et sæt trådløse øretelefoner. Nyhedens 2-i-1 fremtoning gør den dog ikke helt umulig.

Jeg har endnu ikke set Remax boksen på det danske marked, men man kan sagtens købe kombien af øretelefoner og højttaler online i Kina hos store Alibaba. Her koster den 375 kroner i Aliexpress shoppen.

Til den pris skal man nok ikke forvente Hi-Fi i topklassen og aktiv støjreduktion (ANC)….

(Foto: Remax)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apples kunstige intelligens hedder Ajax