Gear S4 ur til august

Folk spiser og ser på skærm samtidig

Måltider og gadges har det normalt svært sammen. Våde strint fra saftige madvarer er ikke ligefrem sagen, og fedtede fingre fra sin spisning kan hurtigt gøre smartphones, tablets og laptops meget snavsede og ulækre.

Ikke desto mindre vil de færreste undvære deres smartphone, når de spiser frokost, tager en mellemmad i pause, spiser i toget eller vil fylde maven i skolens spise-frikvarter.

LunchKitt er en af den slags dagligdags hjælpemidler, som man først griner lidt af, men efter kort tid synes er helt uundværlig.

Den er nemlig en smart indrettet madkasse, som samtidig kan forvandles til holder for mobiltelefonen eller en tablet. De kommer til at stå i en vinkel bag madvarerne, som er let at aflæse, mens man dinerer sine kulinariske pletskud.

LunchKitt består af to separate æsker, der kan indrettes individuelt efter de madvarers størrelse, som man har med. ”Hoved-boksen” har tilmed en integreret køleplade, der kan holde ens madpakke sval og frisk i adskillige timer. Selv i den varme, som den danske forsommer forkæler os med for tiden.

Hovedboksen indeholder også en foldbar stander, hvor man kan placere sin mobil eller tablet, mens man spiser. Et medfølgende spise underlag sørger for, at maden ikke rammer bordpladen og fedter den til – medmindre man er meget klodset.

LunchKitt opfinderne sigter efter den voksende del af befolkningen, der dels altid har mobilen på sig – dels lever som singles og spiser de fleste måltider solo.

Den smarte madkasse kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter for 24 GBP eller ca. 200 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gear S4 ur til august