Endelig en folde-telefon, der er til at betale

Musik og sport passer fint sammen

(Foto: Jabra)

Millioner af mennesker køber trådløse øretelefoner. Mange af dem, fordi de også vil bruge dem til fitness, motion og idræt.

Men bruger disse mennesker så også deres ny-indkøbte øretelefoner til sport? Eller har de dem bare på, fordi det ser cool ud og er godt for ens fysiske image?

Den store danske øretelefon-specialist Jabra producerer også de specielt sporty Elite Active ”earbuds” og har i den forbindelse interviewet 9.732 af sine brugere.

Målet var bl.a. at finde ud af, hvordan de benyttede øretelefonerne. Svarene viste, at

  • 49 procent bruger dem i fitness-centret
  • 58 procent har dem i, når de går tur
  • 43 procent anvender dem under løb
  • 29 procent kører med dem i til cykelsport
  • 34 procent bruger dem til anden udendørs sport

Jabra vurderer, at disse tal er med til at bekræfte, at musik og sport passer rigtig godt sammen. For mange mennesker er de vel nærmest uadskillelige.

Jabras Elite 8 Active øretelefoner kan tåle at ligge på 1,5 meters vand uden at drukne. De har spatial rumlyd og klarer otte timers spilletid med aktiv støjreduktion (ANC) tændt – 14 timer slukket. (Foto: Jabra)

Langt fra alle øretelefoner passer dog til formålet. De skal helst have særlige kvaliteter, før de bliver oplagte til fysiske udfoldelser inde og ude.

”Det er selvfølgelig vigtigt, at man har earbuds, der bliver siddende i ørerne og ikke falder ud for hver gang, man vipper hovedet. De skal også kunne tåle sved og regn,” forklarer Claus Fonnesbech. Han er head of Global PR and Communications.

“Samtidig bør øretelefonerne være indrettet, så brugeren kan styre, hvor meget støj han eller hun vil have lukket ind fra omgivelser. Løber man i byen med meget trafik, kan det være rart ikke at lukke helt af for lyde udefra, så man kan orientere sig, hvis der kommer biler og cykler på ruten,” fortsætter han.

Jabra, der hører under den børsnoterede GN koncern – i gamle dag Store Nord – er næststørst på det danske øretelefon-marked og også blandt de førende mærker i mange andre lande og globalt.

Her anbefaler man, at ikke alle ugens dage skal gå med motion og sport. Musklerne skal have hviledage, der er med til at give bedre styrke og udholdenhed.

Det er de fleste af Jabras Elite Actives brugere helt med på. Analysen afslører nemlig, at 83 procent af dem lytter til musik i bad, sauna eller på sofaen.

Samme rapport fortæller, at mange ikke kun lytter til musik i deres øretelefoner. I podcasts er sport samtidig blandt de fem mest populære emner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig en folde-telefon, der er til at betale