Pc-højttalere med indbygget lysshow

Jabra Elite 65e til dem, der er meget udendørs

Danske Jabra, der er en del af høre-apparat giganten GN, har lanceret sine hidtil mest avancerede trådløse øretelefoner – Elite 65e.

Nyheden har et nakkebånd (”neckband”), så de små øretelefoner ikke bliver borte så let. Det ser måske ikke så elegant ud som andre modeller, der kun består af ”ørepropperne”. Til gengæld er der bedre styr på dem, når man f.eks. bruger øretelefonerne til sport og motion. Falder en af ørepropperne ud, har man den stadig ”i snor” så at sige.

Jabra fremhæver bl.a, at Elite 65e er usædvanligt gode til at tale i telefon med. Et svagt punkt hos mange andre øretelefoner. Jabra har således indbygget et modul med tre mikrofoner. En teknologi, der har vist sig meget effektiv i forbindelse med GN’s professionelle headsets.

Har man brug for støjreduktion, kan Jabra Elite 65e være det helt rigtige. Det er f.eks. en fordel, hvis man færdes på trafikerede veje med øretelefonerne på, står på en travl banegårds perron eller i andre miljøer med larm og støj. Den bliver så filtreret fra, så man kan høre sin musik eller telefonsamtale meget klarere.

Man kan vælge mellem passiv og aktiv støjreduktion. Den passive klarer øreproppernes form i sig selv. De er designet, så de sidder optimalt i øregangen og ikke slipper for megen støj udefra ind. Den aktive støjreduktion er elektronisk.

Musikalsk skal Jabra også have forbedret sine øretelefoner i Elite 65e modellen. Især basgengivelsen skal være forfinet og være meget præcis.

Jabra hævder, at Elite 65e kan køre i otte timer på en batteri opladning – når støjreduktionen er tændt. Det er ganske meget. Øretelefonerne er samtidig IP54 certificerede, så de kan tåle både vand og støv. Med andre ord kan man roligt tage de nye danske øretelefoner på udendørs i regnvejr eller i brusebadet.

Alle disse features gør ikke Jabras nye trådløse øretelefoner med Bluetooth 5.0 helt billige. De koster 1.599 kroner og kommer på markedet i april….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pc-højttalere med indbygget lysshow