Samsung S10 og folde-mobil kommer samme dag

JBL bliver mere trådløs

Det amerikanske mærke JBL har gennem årtier været kendt for sine Hi-Fi højttalere, der nok især er elskede af pop- og rock-entusiaster på grund af deres dynamiske og power-fulde lydbillede.

I de senere år har JBL, der i dag er ejet af Samsung i sidste ende, fokuseret stærkere på hovedtelefoner og trådløse øretelefoner. Bestemt ikke uden grund:

Ifølge analyse firmaet FutureSource vil markedet for trådløse øretelefoner stige kraftigt i disse år. Inden 2022 vil de stå for 39 pct. af alle solgte hovedtelefoner i verden.

JBL har brugt det netop overståede CES Show i Las Vegas til at præsentere forbedrede udgaver af sine tre øretelefoner i sin True Wireless familie.

JBL Reflect Flow henvender sig til motionister og fitness freaks. Øretelefonerne er helt vandtætte.

De skal nu dække alle behov: Fra den stille-siddende musik entusiast, der lytter til melodierne i sin stue eller på sit kontor – over folk, der giver den gas i fitness centret – til outdoor entusiaster op cykel eller klatrer i bjerge.

Tune 120TWS er JBL’s udspil i de helt moderigtige og trendy designede øretelefoner. De fås i flere glade farver og kommer helt uden ledninger. De leverer ægte JBL-lyd og kan bl.a. betjenes med stemme kommandoer via Google Assistent.

JBL Tune120TWS – se indledningsfoto til artiklen – kan spille 16 timer på en opladning. Skal det gå stærkt, kan man få en times musik ved at lade øretelefonerne op i bare 15 minutter.

De moderige JBL øretelefoner kommer på det danske marked i løbet af foråret. Prisen bliver 799 kroner – og de fås i hvid, sort og blå.

JBL Reflect Flow henvender sig primært til motionister, sportsfolk og fitness entusiaster, der vil have øretelefoner, der kan tåle lidt af hvert – og som man ikke mærker, når man har dem i ørerne.

JBL’s trådløse Endurance Peak falder ikke sådan ud af ørerne, selvom man dyrker ekstrem sport eller bevæger hovedet meget under arbejde.

De trådløse øretelefoner er vandtætte efter IPX7 standarden. De bygger på JBL’s patenterede FreeBit design og kan arbejde med f.eks. Apple digitale Siri assistent.

Reflect Flow rummer bl.a. en TalkThru funktion, hvor musikken dæmpes, og stemmer omkring en forstærkes. På den måde kan brugeren tale med sin trænings-partner uden at skulle tage øretelefonerne ud.

JBL øretelefonerne spiller hele 30 timer på en opladning og fås i farverne sort og isblå. Prisen bliver 1.199 kroner fra begyndelsen af næste sommer.

Den tredje trådløse nyhed er JBL Endurance Peak, der som navnet antyder er en ren sports-øretelefon. De er således forsynet med en særlig krog, so holder musikken på plads over ørerne under selv ekstreme fysiske udfoldelser og bevægelser.

JBL Endurance Peak tilbyder 28 timers spilletid på en opladning og muligheden for at fungere som et headset via øretelefonernes indbyggede mikrofoner. Nyheden kan allerede købes i sort til priser fra 1.199 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung S10 og folde-mobil kommer samme dag