Grammofon til ægte Beatles fans

Emmesphere er smuk lyd i ørerne

De færreste vil vel påstå, at hovedtelefoner er kønne at se på. I hvert fald ikke så smukke som mange af de mennesker, de sidder på hovedet af.

Det går bedre med øretelefoner. Især dem, der er trådløse. De kan jo næsten ikke ses. Nogle synes sågar, at de dråbeformede AirPods fra Apple kan gå for at være ørepynt til den digitale tidsalder.

Emmesphere mener, at god lyd kan være et rigtigt smykke. Firmaet har derfor udviklet en pæn halskæde, der samtidig fungerer som trådløse øretelefoner.

Det er nemt at styre øretelefonernes funktioner på halskædens smykkesten.

Ideen er, at man frit kan udskifte ”stenen” i halskæden, så den passer i farve og stil til det tøj, man vil bære. Det er der ikke så meget nyt i. Det er der til gengæld i, at ”stenen” også fungerer som styre-central for et sæt moderne øretelefoner.

Fra ”centralen” udgår nemlig tre tynde snore. Selve halskæden i sølv, guld eller stål – og de to diskrete plastik ledninger til ørepropperne.  De kan anbringes på bryst og hovede, så man næsten kun ser selve halskæden.

Når man ikke bruger øretelefonerne, kan de “parkeres” helt usynligt på bagsiden af smykkestenen. De ekstra ledninger forsvinder også, så man kun kan se halssmykket på bærerens bryst.

Emmesphere og Lovesphere kan også bruges som en helt almindelig og pæn halskæde, hvor man kan skifte stenen på et øjeblikket.

Når halskæden slet ikke er i brug, lægges den i den medfølgende æske. Den fungerer samtidig som oplader til øretelefonens batteri, der er anbragt under selve smykkestenen.

Den Hong Kong baserede fabrikant tilbyder det nye kombinerede smykke og lydudstyr i to stilretninger – Emmesphere og Lovesphere. Forskellen er primært selve smykke-stenens design, og at Lovesphere kun leveres i ægte guld. Derfor er den version så også tre gange så dyr.

I begge tilfælde kan man købe en stribe forskelle sten, farver og mønstre, der har til fælles, at de kan klikkes på og af ved hjælp af små magneter. Det vil også være muligt at købe ”sten” med en hel hvid overflade, hvor man kan overføre sine egne motiver eller fotos til.

Når øretelefonerne ikke er i brug, parkeres de diskret på bagsiden af halskædens smykkesten.

 

Mon ikke der også kommer en ”sten” med ur i eller med digital alarm , der kan overføre notifikationer, opkald og lignende fra en smartphone?

Stenen har jo allerede en trådløs Bluetooth forbindelse, som overfører musik til øretelefonerne. I givet fald vil en Emmesphere II også rumme en mikrofon, så halskæden kan fungere som håndfri telefon.

På bagsiden af smykkestenen sidder i øvrigt knapper til volumen, skifte melodi eller tænde en diskret baggrunds-belysning i halssmykket.

Emmesphere og Lovesphere Wireless Sound Necklaces kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til favørpris. De begynder ved 99 USD – ca. 650 kroner – og levering vil ske i november. Altså i god tid til julegave….

Emmesphere tilbyder et antal forskellige smykkesten, som man kan udskifte på et øjeblik med et “Qlik”.

Når halskæden ikke er i brug, kan den lægges i den medfølgende æske, hvor smykkets batteri bliver automatisk ladet op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grammofon til ægte Beatles fans