Apple udvider gør-det-selv program

Her er OnePlus’ første klap-mobil

(Foto: OnLeaks / Smartprix)

Der sker mange ting hos OnePlus for tiden.

I Danmark vinder OnePlus markedsandele og har netop manifesteret sin efter Apple og Galaxy, og i begyndelsen af juni lancerer OnePlus omsider sin længe ventede mellemklasse telefon Nord 3 5G.

På lidt længere sigt – og det vil sige i tredje kvartal – ser OnePlus ud til at have noget endnu mere spændende at vise frem. Nemlig sin første foldemobil.

De første fotos af den kommende OnePlus V Fold er nu dukket op på Twitter og i de kinesiske sociale medier, som plejer at have fingeren på pulsen, når det gælder nye smartphones på vej.

OnePlus V Fold får både et stort display inde og ude. (Foto: OnLeaks / Smartprix)

Angiveligt bygger den OnePlus på en allerede eksisterende klaptelefon fra søsterselskabet OPPO – nemlig Find N2 modellen, som kineserne har kunnet købe i et par måneder.

Det er bestemt ikke negativt, for så får OnePlus en mobil uden børnesygdomme, som man kan modificere med egne features og design-detaljer, så de to modeller adskiller sig visuelt fra hinanden.

Måske lidt overraskende går OnePlus efter Samsungs store Galaxy Z Fold og Googles Pixel Fold i design og ikke den mere frække og storsælgende Z Flip model.

Det er også det dyre publikum, som OnePlus går efter med sin nye V Fold. Telefonen er således forsynet med kameraer, der er tunet af den svenske fotospecialist Hasselblad. Ligesom på mærkets toptelefon OnePlus 11.

Ligesom på den nuværende OnePlus 11 topmodel hjælper de svenske foto-eksperter fra Hasselblad med til at gøre mobilens kameraer ekstra gode. (Foto: OnLeaks / Smartprix)

Folde-nyheden får to kameraer på ryggen – det ene et 50 megapixel hoved-objektiv, det andet en tele med periskop-zoom. Dertil kommer tilsyneladende to selfie-kameraer på hver 32 MP.

Ud fra de første billeder, der er dukket op, bliver OnePlus V Fold klædt i (falsk) læder, som giver et bedre greb. Sikkert en god idé, for hvem har lyst til at tabe en så dyr foldemobil på jorden.

Indendørs vil OnePlus satse på Qualcomms nuværende top-processor Snapdragon 8 Gen 2 – måske den opgraderede 8+ variant.

Batteriet ventes at blive på 4.800 mAh og vil traditionen tro hos OnePlus kunne lades op hurtigt – formentlig med 100 watt. Det er langt stærkere end hos Samsung og Google.

Den indvendige hovedskærmen, der kan foldes, skal være på 7,2 tommer. Den kan vise billeder i 2K kvalitet og skifte dem lynhurtigt. 120 Hz ”refresh rate” gør den nye velegnet til selv krævende computerspil.

(Foto: OnLeaks / Smartprix)

 

Udvendigt har OnePlus V Fold et display, der er lige så stort som på moderne smartphones i traditionelt design – nemlig 6,7 tommer. Det må betyde, at telefonen vil kunne bruges lige godt, uanset om der en åben eller klappet sammen.-

Nuværende OnePlus brugere vil sikkert være glade, når mærkets karakteristiske ”alert slider” vender tilbage på siden af telefonen. Den bruges til at bestemme, om mobilen skal ringe lydeligt, kun vibrere eller begge dele under et opkald.

Til gengæld vil der nok være delte meninger, hvis de første billeder har ret. De viser nemlig, at fingeraftryks-skanneren er placeret lidt utraditionelt under displayet. Ikke inde i det som på OnePlus 11.

Som nævnt ventes OnePlus V Fold at blive præsenteret i tredje kvartal af i år. Spørgsmålet er, om lanceringen i første omgang kun gælder Kina, Indien og eventuelt USA. Eller om Europa og Danmark er med i første bølge.

V Fold bliver uden tvivl OnePlus’ dyreste mobiltelefon. Gætterierne i de kinesiske sociale medier taler om priser mellem 1.000 og 1.100 amerikanske dollars. Det ville tyde på, at nyheden kommer til at koste 9.000 til 10.000 kroner på det danske marked….

(Foto: OnLeaks / Smartprix)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple udvider gør-det-selv program