Hvem er skyens herre?

Ny OnePlus på torsdag

Nord CE2 5G telefonen i Bahama Blur (Foto: OnePlus)

(Opdateret) OnePlus begyndte i går at sende teasere ud om en ny vigtig mobiltelefon, der får officiel verdens-premiere torsdag den 17. februar.

Det bliver ikke den nye topmodel OnePlus 10, som allerede er på markedet i Kina. Heller ikke Ultra modellen, der også er på vej – sådan som jeg har beskrevet flere gange her på Leifshows.

Til gengæld får vi en ny mellemklasse telefon, der skal være med til at sætte standarder for, hvad man kan forvente af en smartphone til omkring 2.500 kroner.

Nord CE 2 5G er navnet, og her skal vi bl.a. se frem til hurtig opladning af det dobbelte batteri på 4.450 watt med hele 65 watt.

Tilsyneladende sidder kameraerne på OnePlus Nord CE 2 lidt usædvanligt. (Foto: OnePlus)

Det er bestemt ikke noget, vi er vant til i denne prisklasse. Så tager det kun 15 minutter at hælde energi til en hel dags kørsel på.

Motoren ombord bliver formentlig en helt ny Dimensity 900 processor fra MediaTek. Den breder sig på 8 GB RAM og op til 256 GB lager. Styresystemet bliver Android 12 med et lag OnePlus egen OxygenOS 12 ovenpå.

Ifølge de kinesiske sociale medier får OnePlus Nord CE2 et AMOLED display på 6,4 tommer med Full HD+ grafik og en rimelig hurtig billed-opdatering på 90 Hz. Fingeraftryks-skanneren er integreret i skærmglasset.

Den nye mellemklasse OnePlus får tre kameraer på ryggen. Hoved-objektivet bliver på 64 megapixel og får en super-vidvinkel på 8 MP og en sort/hvid linse på 2 MP til at assistere sig. Selfie-skyderen på fronten bliver 16 MP, så den også kan bruges fint til videomøder.

Telefonen kommer i to nye glade farver, hvoraf den ene – Bahama Blue – kan ses på artiklens indledningsfoto….

OnePlus 10 Pro og super-udgaven Ultra – se foto – kommer først senere i år. (Foto: Weibo)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er skyens herre?