København næstbedste by i verden at leve i

Apple udvider gør-det-selv program

(Foto: Apple)

Forleden blev danskerne snydt, da Samsung udvidede sit tilbud til brugerne om, at de kan reparere deres telefoner og laptops selv fremfor at betale en formue på et service-værksted.

Svenskerne fik adgang i selskab med flere andre lande, men muligheden fløj i første omgang udenom Danmark.

I USA, hvor gør-det-selv trenden begyndte, har flere kendte fabrikanter sluttet sig til – bl.a. Microsoft, Samsung, Google og Apple.

Netop Apple har nu meddelt, at man udvider sit Self Repair tilbud, så bruger-reparationerne kan omfatte flere og nyere modeller som f.eks. iPhone 14, den 13-tommer MacBook Air og MacBook Pro varianter med M2 Pro og M2 Max processorer.

Apple fortæller samtidig, at man vil gøre System Configuration processen, der bruges under reparation af iPhones, meget lettere tilgængelig for gør-det-selv folk.

På iPhones kan amerikanere nu selv udskifte f.eks. skærm-glas, display, batteri og kameraer. De har også adgang til originale Apple reservedele.

Når man har kørt System Configuration efter reparationer med originale Apple komponenter, vil de automatisk blive godkendt af Apples interne it-systemer, så de fremover for opdateringer installeret.

Den nye udvidelse gælder i USA, Sverige, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien og Storbritannien.

Apple har desværre ikke indikeret, om gør-det-selv programmet også kommer til Danmark – og i givet fald hvornår.

Men med den udbredelse, som især iPhones har, vil der nok være mange, som vil tage imod tilbuddet med kyshånd….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København næstbedste by i verden at leve i