Beatles genopstår med kunstig intelligens

Her er OnePlus’ nye middelklasse

(Foto: OnePlus / Weibo))

(Opdateret) OnePlus har en tradition for at lække små godbidder om deres nye produkter i perfekt timet tid, før selve lanceringen foregår.

På den måde skærper OnePlus interessen hos publikum for, hvad der mon er på vej af spændende nyt.

På den anden side er næsten alle detaljer om f.eks. den nye telefon sluppet ud, inden den bliver præsenteret officielt. Måske lige undtagen prisen og det tidspunkt, nyheden ligger i vinduet.

Det er flere uger siden, at jeg her på Leifshows kunne fortælle, at OnePlus’ længe ventede nye mellemklasse telefon ville komme her i juni.

OnePlus Nord 3 får tre kameraer på ryggen. Hoved-objektivet bliver på enten 50 eller 64 megapixel. (Foto: OnePlus / Weibo)

Det holder ikke helt stik, for OnePlus Nord 3 har dukker formentlig først op hos danske forhandlere i første halvdel af juli.

De første officielle billeder af Nord 3 er nu også sluppet løs, og det samme er mange af de tekniske detaljer i den nye smartphone.

Faktum er også, at Nord 3 skal dække det gabende hul, som OnePlus har mellem sin billige Nord CE 3 Lite til 2.500 kroner og topmodellen OnePlus 11 til 6.500 kroner.

Et godt gæt vil være, at den nye model kommer til at koste mellem 3.500 og 4.000 kroner. Dermed skal den konkurrere direkte med Samsung Galaxy A54, Xiaomi 13 og Google Pixel 7a. Sammenlignelige Apple iPhones er langt dyrere.

 

(Foto: WinFuture)

Mange mener, at Nord 3 allerede eksisterer hos OnePlus – nemlig som Ace 2V modellen, der sælges i Kina og i en række asiatiske lande.

Det behøver der ikke være noget galt i. Det er helt almindeligt, at de store mobilfabrikanter sælger samme mobil under forskellige navne. Desuden vil vi få en ny smartphone, der er vel-afprøvet og formentlig fri for barnesygdomme.

Indendørs sidder en MediaTek Dimensity 9000 motor, der ydelsesmæssigt placerer sig mellem Qualcomms mellem- og topklasse processorer.

Den vil blive suppleret med forskellige varianter RAM og lager, hvor en af dem er 16 og 512 GB. Det er pænt meget for en middelklasse-telefon.

 

(Foto: WinFuture)

Skærmen bliver formentlig en AMOLED variant på 6,74 tommer med Full HD+ grafik I 2.772 gange 1.240 punkter. Displayet bliver hurtigt med 120 Hz billed-opdatering, hvilket gør Nord 3 fint anvendelig til avancerede mobilspil.

På ryggen af den nye mellemklasse OnePlus sidder tre kameraer på henholdsbis 50 megapixel i hoved-objektivet, 8 MP i en ultra-vidvinkel og 2 MP i en makro til nær-optagelser. Det er der ikke mange overraskelser i.

Batteriets størrelse opgives til 5.000 mAh, mens opladnings-hastigheden til 80 watt. Dermed bliver Nord 3 en af de hurtigste mobiler i prisklassen til at fylde op med ny energi.

Til sidst lidt om det ydre: Den nye Nord 3 bliver en typisk OnePlus telefon i design. Det gælder også i farverne, hvor man genser den velkendte grønne variant og den klassiske i sort/mørkegrå….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beatles genopstår med kunstig intelligens