Vi køber flere pc’er igen

Kan I tage sommerens pletskud?

OnePlus og National Geographic er gået sammen for at lokke danskerne til at vise deres gode øjne og deres kreativitet med et kamera. Tag et godt sommerbillede og vind flotte præmier for de bedste pletskud.

Hver uge frem til den 30. juli præsenterer OnePlus et sommer-tema, som billederne skal handle om. Temaet kan ses på www.oneplus.com. Som præmier vinker ni trådløse Bullets Wireless 2 øretelefoner fra OnePlus – og en OnePlus 7 Pro telefon til det allerbedste foto.

Fotokonkurrencen hedder #OnePlusGoExplore, og det er helt frit for deltagerne at fortolke emnerne. Første tema er ”Never Alone”, og det løber frem til den 16. juli. Derefter kommer der et nyt emne.

Hovedpræmien er hver uge en OnePlus 7 Pro smartphone.

OnePlus og National Geographic har nedsat et dommerpanel, der bl.a. vil kigge på kreativitet, komposition og fotografens evne til at se det store i det små.

Alle kan deltage i konkurrencen ved at tage et billede, der passer til ugens udfordring. Pletskuddet skal uploades til Instagram, Twitter eller Facebook med hash-tagget #OnePlusGoExplore. Derefter skal man gå til oneplus.com og dele et link til sit bidrag.

Interesserede kan læse mere om fotokonkurrencen her….

Hver uge kan gode sommer-fotografer vinde et sæt Bullet Wireless 2 øretelefoner i præmie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber flere pc’er igen