Se, det her er et musikmøbel

OnePlus bliver Cyberpunk

(Foto: OnePlus)

Du er en meget uheldig mand (m/k), hvis du både er vild med OnePlus telefoner og glæder dig voldsomt til det efterhånden stærkt forsinkede ”Cyberpunk 2077” video-spil.

Uheldig, fordi OnePlus udsender et begrænset antal OnePlus 8T Cyberpunk 2077 special-modeller, og de sælges udelukkende på det kinesiske marked.

Med hensyn til elektronikken er der tale om en ganske almindelig og ret anonymt udseende OnePlus 8T telefon, som man kan købe i mange danske butikker til priser fra 4.700 kroner,.

Men mobilen kommer i en ekstra cool indpakning og har hele science-fiction dele af det nye computerspil præ-installeret.

Det gælder hele vejen frem til den unikke brugerflade på skærmen. Og når man tænder sin eksklusive 2077 OnePlus 8T, sker det med en flot cyberpunk opstarts-sekvens.

(Foto: OnePlus)

Ærvvv – vil mange nu sige.

OnePlus har også indbygget et ordentligt bjerg af et kamera-modul på ryggen:

Tilsyneladende har det ingen anden funktion end at blære sig, for kameraerne er de samme som på standard 8T’eren. Men ok – imponator effekten er der.

Når vi nu er ved det opsigtsvækkende, er det lidt underligt, at OnePlus ikke har lakeret special-telefonen i den knaldgule kulør, som er ”Cyberpunk 2077” spillets kendemærke.

I stedet fremtræder telefonen i sort i to forskellige mønstre. Bulen på ryggen minder mest om mørkt granit i overfladen. Her er også anbragt en stregkode og tallet 2077 trykt. Det er meget cyberpunk agtigt.

(Foto: OnePlus)

Med i kassen følger en ladeblok i samme sorte farve som telefonen og et ekstra Cyberpunk beskyttelses-cover.

Det er udskåret, som kamera-bumpet og videospillets logo nederst på ryggen står klart frem.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition kan bestilles på OnePlus’ kinesiske hjemmeside – www.oneplus.com/cn . Her sælges telefonen for 3.999 yuan. Det er cirka det samme i danske kroner.

Det polske softwarehus CD Projekt Red, der står bag rolle-spillet ”Cyberpunk 2077”, har i øvrigt travlt med at lave flere ”co-branding” aftaler i stil med OnePlus’.

”Cyberpunk 2077” kommer således både som spilkonsol, computermus, musemåtte, headsæt og selv som hurtigt grafikkort til pc’en….

(Foto: OnePlus)

Der følger en masse merchandisemed i kassen, når man får sin Cyberpunk 2077 udgave af OnePlus 8T. (Foto: OnePlus)

(Foto: OnePlus)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se, det her er et musikmøbel