LG har super-rappe gamer-skærme

Billigere OnePlus i april

OnePlus Nord 3. (Foto: Weibo)

I de senere uger og måneder har OnePlus koncentreret sine kræfter på at markedsføre sin nye OnePlus 11 topklasse mobil, en første OnePlus tablet og introduktionen af mærkets første tastatur til gamer-folket.

Desuden har OnePlus lækket historier om, at vi kan vente folde-telefoner i tredje kvartal af i år. Direkte rivaler til Samsungs succesrige Galaxy Z Flip og Z Fold.

Til gengæld har der længe været tavst omkring OnePlus’ telefoner i mellem-prisklassen. Her fik vi sidste år kun opdateringer af eksisterende modeller, men ikke noget seriøst nyt.

Meget kunne tyde på, at det vil ændre sig allerede den 4. april. Da vil OnePlus nemlig præsentere én eller flere nye mobiler i sin Nord familie, skriver Kinas sociale medier.

Ikke meget er sluppet ud om mellemklasse modellen Nord CE 3. (Foto: Weibo)

Ligesom andre kinesiske mobilfabrikanter sælger OnePlus flere mobil-modeller, der hedder noget andet på hjemmemarkedet end internationalt.

I Kina og flere andre asiatiske lande kan man således finde OnePlus Ace telefoner, der ofte er skrabede udgaver af topmobilen OnePlus 11.

En af dem kan meget vel skulle sælges i Europa som afløseren for OnePlus Nord 2 og den relativt nye Nord 2T model. Sidstnævnte sælges i øjeblikket for 3.300 kroner. Navnet bliver nok Nord 3.

Desuden OnePlus være på vej med nye og endnu billigere Nord CE og Nord CE Lite telefoner. Sidstnævnte 5G mobil koster for tiden 2.500 kroner.

Dette foto viser angiveligt den nye OnePlus lavpris telefon Nord CE Lite- (Foto: Weibo)

Det måske mest spændende i de tre nye OnePlus økonomi-klasse udspil bliver, at mindst to af dem skal køre med MediaTek Dimensity processorer fra Taiwan. Disse chips er billigere i indkøb end de amerikanske Snapchatter fra Qualcomm.

Motoren i en ny OnePlus Nord 3 bliver en Dimensity 9000, der sidste år var MediaTeks stærkeste. Den vil blive suppleret med enten 8 GB RAM og 128 GB lager eller 16 GB og 256 GB.

Ifølge det kinesiske sociale medie Weibo få en stor AMOLED skærm på 6,72 tommer, Full HD+ grafik og hurtig billed-opdatering på 120 Hz.

Bagpå Nord 3 sidder tre kameraer på henholdsvis 64 megapixel, en vidvinkel på 8 MP og en makro på 2 MP til nær-optagelser.

Tilsyneladende vil Nord 3 blive forsynet med OnePlus’ karakteristiske “alert slider” på siden til at betjene bl.a. lyd og alarmer. Dét vil OnePlus fans elske.

Fra den 28. april kan danskere forudbestille OnePlus Pad – den første tablet fra mærket. Den har den raditionelle format 7,5 tommer og kommer med en pen som standard. Prisen bliver omkring 3.000 kroner. I danske butikker lander nyheden den 10. maj. (Foto: OnePlus)

Batteriet bliver på 5.000 mAh med en hurtig opladning på 80 watt. Det betyder, at batteriet kan fyldes op fra 0 til 100 procent på en halv time.

Alt i alt kommer Nord 3, der hedder Ace 2V i Kina, ikke til at hinke langt bagefter topmodellen OnePlus 11.

Mellem-modellen Nord CE sælges ikke på det danske marked i øjeblikket. Hvad en eventuel ny CE 3 skal indeholde, er der heller ikke mange detaljer om. Egentlig kun, at den får en mellemklasse Snapdragon 672 processor.

Specifikationer på lillebror Nord CE 3 Lite holder OnePlus også tæt til kroppen. Rygterne vil dog vide, at der er tale om en lettere modificeret model fra lavpris-søsterselskabet Realme.

Nord CE 3 Lite er midlertid en vigtig model. Den er nemlig OnePlus’ udspil til en 5G telefon, som de fleste vil have råd til….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG har super-rappe gamer-skærme