Ny mini-elbil fra Fiat

Lynhurtig luksus laptop

(Foto: MSI)

Det er ikke noget nyt, at fabrikanter af underholdnings-elektronik allierer sig med kendte bilmærker for at få ekstra omtale og markedsføring.

Acer lavede f.eks. en Ferrari-rød-farvet laptop, mens OnePlus i en periode arbejdede sammen med McLaren om en luksuriøs smartphone.

Andre bilnavne med udflugter i elektronikken er Lamborghini, Porsche og Bentley. Landrover sælger sågar sin egen smartphone.

Det seneste nye eksempel kommer fra MSI – den taiwanesiske specialist i gamer-laptops og andet gear til de avancerede pc-brugere.

(Foto: MSI)

MSI er nu gået sammen med Mercedes-Benz for at lave en laptop, der kombinerer høj ydelse med luksus.

Af samme grund hedder resultatet ikke bare Mercedes, men MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport.

Udefra er den nye laptop nærmest en smule diskret. I hvert fald, så længe den er lukket. Så fremstår den bare elegant med sit satingrå cabinet i letvægts magnesium.

Indendørs rumsterer store kræfter – ligesom under motorhjelmen på Mercedes sportsvogne, der har været en tur forbi AMG tuning-datterselskabet.

(Foto: MSI)

”Motoren” i den nye MSI-Mercedes er Intels seneste Core i9-13900H processor, der assisterens af et NVIDIA GeForce RTX 4070 grafikkort.

Skærmen er på 16 tommer og af den dyre OLED-type. Den kan vise 4K billeder i 3.840 gange 2.400 punkter og i et biograf-lignende 16:10 bredformat.

Med i pakken følger en håndfuld eksklusivt tilbehør med Mercedes-AMG logoet på. Det er f.eks. en mus, en musemåtte, en ekstra hurtig USB-nøgle og en stilfuld bæretaske.

MSI fremstiller kun et begrænset antal af de coole Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport laptops. De kommer på markedet i juni til en pris af 3.299 euro eller ca. 25.000 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny mini-elbil fra Fiat