Spil bedre golf med nyt ur

Laptops, der bare kan spille

Swift Edge 16. (Foto: Acer)

Selvom den nye Wi-Fi 7 standard for ultra-hurtig trådløs overføring af data endnu ikke er 100 procent fastlagt, begynder de første produkter at dukke op.

Taiwanesiske Acer vil være helt fremme i skoene og har derfor præsenteret to nye laptops, der kan arbejde med Wi-Fi 7.

De to nyheder har desuden ”fast charge”. Hurtig opladning, som vi kender det fra smartphones, men som stadig er sjælden at opleve på laptop-pc’er.

De to Acer laptops med 16 tommer skærme henvender sig til forskellige målgrupper: Predator Triton 16 er til ambitiøse gamere, mens Swift Edge 16 sigter mod kreative og alle os andre.

Predator Triton 16. (Foto: Acer)

Ifølge Acer kan den nye Predator Triton 16 med lethed håndtere selv de ”mest intense AAA” titler i computerspil.

Det gør den uden de sædvanlige visuelle pralerier med lysshows, man ellers ofte ser på gamer-laptops. Faktisk er Predator så diskret, at den kunne finde plads på et revisor-kontor.

Kræfter og råstyrke har Acer nyheden rigeligt af: Indendørs sidder f.eks. Intels seneste Core i9 processor af 13, generation, en Nvidia GeForce RTX 4090 grafikchip og op til 32 GB RAM og 2 TB lager.

Da vi her står med en laptop til spilleglade med dybe lommer, har Acer naturligvis gjort noget ekstra ud af skærmens kvalitet.

Swift Edge 16 laptop. (Foto: Acer)

Displayet er på 16 tommer og med 240 Hz opdatering ekstremt hurtigt. Billedet vises i 2.560 gange 1.600 punkter, hvilket også kaldes for WQXGA.

Trods de mange muskler er Acer Predator Triton 16 forbløffende let og slank. Laptoppen fylder således under to centimeter i højden.

Triton 16 skal koste fra 17.000 kroner og opefter, når laptoppen dukker op til september. Der er altså lidt tid til at spare op.

Acers anden laptop nyhed Swift Edge 16 er udviklet til dem, der dyrker en smule gaming, men ellers bruger deres bærbare pc til kontor-arbejde og kreative opgaver med billeder, layout og video.

Den første “grønne” router på markedet. (Foto: Acer)

I den nye Swift sidder AMD’s seneste nye Ryzen 7040 processorer, AMD Radeon 780M grafikkort og et OLED display på hurtige 120 Hz. Billeder vises i 3,2K kvalitet.

Acer Swift Edge 16 kommer med det endnu lidt sagn-omspundne Wi-Fi 7 ombord plus op til 32 GB RAM og 2 TB lager.

Allround-nyheden lander i butikkerne i juli til priser fra 12.000 kroner.

Ud over de to laptops har Acer også lanceret sin første ”klima-rigtige” router. Det er den tre-bånds Connect Vero W6m, der ikke kun er hurtig, men også lever op til de skrappe europæiske krav om cyber-sikkerhed.

Lancerings-tidspunkt for routeren er endnu ikke offentliggjort, men prisen bliver 2.290 kroner…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spil bedre golf med nyt ur