Hvorfor køber folk igen LP’er?

Acer vil være nummer ét til spil

(Foto: Acer)

Acer er bestemt ikke kun artige laptops, desktops og chromebooks til hjemmebrug eller på kontoret.

Ligesom sine store pc-rivaler i USA og Fjernøsten satser Acer stærkere og stærkere på at markere sig i det voksende gamer-marked.

Her kan Acer udnytte sin store knowhow i laptops, for spille-computere behøver ikke længere fylde som et mini-køleskab under skrivebordet.

I dag kan man sagtens bygge laptops, der har så stærke processorer og så meget grafik indbygget, at de kan udkonkurrere gulv-pc’er fra for et par år siden.

Her er verdens formentlig stærkeste gamer laptop – Predator Triton 17X. (Foto: Acer)

Acer viser hvordan med sin nye generation af Predator laptops. De kommer med nu med nyt design, de seneste nye super-processorer og en enkelt model med 3D SpatialLabs billeder i skærmen, som kan ses uden 3D briller på.

Predator Triton 17 X er ifølge Acer den kraftigste gamer-laptop på markedet. Den fremstår med en stor 17 tommers skærm og er bygget ind i en flot unibody chassis af aluminium i flyvemaskine-kvalitet.

Alt efter pengepung kan den legesyge laptop købes med Intels Core i9 13900HX processor som det maksimale. Den har hele 24 kerner at gøre godt med. Dertil kommer en Nvidia GeForxe RTX 4090 grafikchip.

Hukommelsen kan fyldes op med maksimalt 64 GB lynhurtig DDR5 RAM på 5.600 MHz og et lager på 4 TB. Husk lige på, at vi taler om en bærbar pc.

Den nye Predator Helios Neo 16. (Foto: Acer)

Den store 17 tommers skærm bruger den lysstærke mini-LED teknologi. Billederne er i suveræn WQGA kvalitet og udskiftes 250 gange i sekunder (Hz).

Det er en helt utrolig opdaterings-frekvens, hvor de fleste konkurrenter må nøjes med 120 eller 144 ”refresh rate.”

Sådan en kraftkarl er naturligvis ikke helt billig. Når Acer Predator Triton 17 X lander i butikker i Europa til juni, bliver den med priser fra 32.000 danske kroner.

Knap så hård ved tegnebogen er den helt nye Acer Predator Helios Neo 16, der trods sin høje ydelse placerer sig med et mellemklasse prisskilt.

Acer Predator Triton 14. (Foto: Acer)

Neo 16 kan blive konfigureret med 13 generation Intel Core i9 HX processorer og et Nvidia GeForce RTX 4070 grafikkort. De assisteres af maksimalt 32 GB DDR5 RAM og 2 TB lager.

LCD-displayet i Neo 16 er på 16 tommer og leverer en lynhurtig billed-opdatering på 165 Hz. Et «must» for seriøse gamere.

Acer Predator Helios Neo 16 skal dukke op til juli med priser, der begynder ved 16.000 danske kroner.

Næste trin er så Predator Triton 14, der er en slank power-laptop til både spil og mere seriøst kontor-arbejde. Trods sine muskler måler laptoppen kun 19 millimeter i højden.

Acer viser, at man kan spille 3D spil uden at have special-briller på. (Foto: Acer)

Acer Triton 14 kan købes med processorer op til Intel Core i7 13700H og et grafikkort med enten Nvidia GeForce RTX 4070 eller 4050 chip på.

Triton 14, der både kan se diskret ud og legesyg med baggrunds-belyst tastatur skal koste fra 15.000 kroner. Levering fra juli.

Endelig er der den meget specielle Acer Predator Helios 15 3D SpatialLabs Edition. Dens særkende er, at den kan vise tre-dimensionelle billeder, uden at brugeren skal have special-briller på.

Indendørs sidder maksimalt en Intel Core i9 13900X processor og en Nvidia GeForce RTX 4080 grafikchip. Alt rigeligt til de selv de mest krævende nye computerspil.

Den 3D-visende Acer laptop skal koste fra 30.000  kroner. Den skal komme til juni….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor køber folk igen LP’er?