12.500 stjålne Dankort kan købes på nettet

Spil bedre golf med nyt ur

(Foto: Garmin)

Hvis man ikke gider slæbe rundt på en stor smartphone eller en tablet banen rundt, er der heldigvis også andre muligheder for digital hjælp til at blive bedre til golf.

Garmin har netop lanceret sine nye Approach S70 golf-ure, der henvender sig både til begynderen i golf og til veteranerne på greens og fairways.

Forskellen til de fleste andre golf-ure på markedet ser man straks. Måske endda bedst i solskin. Garmins Approach S70 har et usædvanlig lysstærkt og kontrastrigt AMOLED display.

Uret er solidt og har en roterende krone – urkrans – i keramik. Skærmen har naturligvis touch-styring, mens urremmen er lavet af holdbar silikone.

(Foto: Garmin)

Garmin Approach S70 kommer med kort og informationer præ-installeret på over 43.000 golfbaner verden over.

Nyt I forhold til tidligere generationer af golf-ure fra Garmin er bl.a. en forbedret virtuel caddie, der viser data på skudvinkel og anbefaler den kølle, man bør bruge til næste slag.

Caddien bygger sin Rådgivning på en række forskellige faktorer som f.eks. historiske sving-data, elevation, vind-hastighed og -retning.

Approach S70 indeholder også en ny PlaysLike Distance funktion med integreret barometer, som giver en mere præcis visning af hvert slag.

(Foto: Garmin)

Uret kan parres med Approach CT10 Club sensorer, der følger golf-runden automatisk og bl.a. registrerer drives og puts.

Selvfølgelig kan Garmin også holde styr på ens score-kort. Indbyggede apps holder øje med præstationerne hul for hul, beregner handicaps osv.

Ud over alt det golf-relaterede er uret også et smartwatch.

Det betyder, at det kan vise trådløse notifikationer fra en mobiltelefon, foretage betalinger via Garmin Pay, spille musik uden en telefon, hjælpe med fitness og motion, overvåge puls og hjerterytme plus mange flere ting.

Garmin Approach S70 kan køre i op til 16 dage på en batteri-opladning, så længe uret står i smartwatch mode.

Tænder man for GPS og alle golf-relaterede features begrænses spilletiden dog til 20 timer. Vel alt rigeligt til en hel dag på golfbanen.

Det nye golf-ur fås med urkasser på 42 mm og 47 mm. I førstnævnte udgave har man valget mellem tre farver inklusive hvid. Den store variant fås kun i sort.

Priserne begynder ved 5.449 kroner for det lille ur på 42 mm, mens man skal betale 5.849 kroner for 47 mm versionen….

(Foto: Garmin)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.500 stjålne Dankort kan købes på nettet