Her er det nye Windows 12

Sonys nye flagskib hedder Xperia 1v

(Foto: Reddit / Gizchina)

I sammenligning med de fleste andre mobilfabrikanter er Sony nærmest diskret i sin markedsføring af nye og nuværende smartphones.

Det er lidt ærgerligt, for Sonys telefoner disker typisk op med kvaliteter, som rivalerne kun kan drømme om at levere i deres mobiler.

Sony skiller sig typisk ud på områder, der har tilknytning til den japanske koncerns øvrige aktiviteter:

Det vil sige skærme, der er eminente til film og video-afspilning. Det er højttalere i ægte Hi-Fi kvalitet.

Og det er naturligvis kameraer, hvor Sony er verdens største fabrikant af gode billed-sensorer til andre mærkers smartphones.

Meget kunne tyde på, at Sony Xperia 1v bliver den første smartphone på markeder, der fungere direkte med den strømbesparende Blue LDE lydteknologi. (Foto: Gizmochina / Weibo)

De egenskaber bliver uden tvivl en del af det nye 2023 flagskib fra Sony. Det skal hedde Experia 1v og præsenteres officielt den 10. maj.

Sony har været dygtig til at holde tæt om indholdet i Experia 1 V, men nu er telefonen altså offentliggjort på store udendørs plakater i Hong Kong.

Ifølge plakaterne ligner Experia 1v sig selv. Det er altså ikke i den ydre fremtoning, at vi skal se ændringer i forhold til de nuværende topmodeller fra Sony.

På de store billboards i Hong Kong kan man se, at Sony har ændret sine tre kameraer på bagsiden af telefonen.

Det ovale kamera panel er mere fremtiden, og det ser ud, som om hvert enkelte af kameraerne er større end på forgængeren.

I det ydre bliver Xperia 1 V meget diskret – som altid hos Sony. Det er indendørs, at de store kvaliteter bliver afsløret. (Foto: OnLeaks / GreenSmartphone)

Det kunne tyde på, at Sony indbygger sin store IMX 989 billedsensor en hel tomme, som man også kan finde på nogle få andre – og dyre – Android flagskibe fra andre mærker.

Den spådom bliver bekræftet af, at overskriften på reklamen lyder “ONE for ALL LIGHTS”. ‘

Med andre ord tyder det på, at Sony vil gøre Experia 1v til markedets bedste under svære lysforhold. Fotos skal blive lige så støjfri, som vi kender det fra professionelle spejlrefleks kameraer.

Indendørs bruger Sony Xperia 1 v samme Snapdragon 8 Gen. 2 processor, der også kendes fra andre topklasse mobiler til Android. Det vil sige, at telefonen bliver lynhurtig og sagtens kan håndtere selv de mest krævende computerspil. Det gælder naturligvis også for telefonens store 6,8 tommers skærm, der har en billed-opdatering på 144 Hz – 144 gange i sekundet.

Priser og leverings-tidspunkt i Danmark er for tidligt at skrive om på nuværende tidspunkt. Jeg vil vide meget mere om 10 dage.

Til den tid bliver det også interessant at se, om Xperia 1v kan matche sine hoved-konkurrenter 3 – Xiaomis netop præsenterede 13 Ultra, Samsungs Galaxy S23 Ultra og Apples iPhone 14 Pro Max….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er det nye Windows 12