Her er de rigeste kvinder i verden

Sony kommer med iPhone SE rival

(Foto: Sony)

Apples konkurrenter ser ud til at have fået travlt, efter at den nye iPhone SE havde verdens-premiere tidligere på ugen. Alle synes nemlig at være enige om, at Apple står med en potentiel bestseller i mellempris-klassen.

Som nævnt i går på Leifshows.dk planlægger Samsung et modspil i skikkelse af hele fire nye Galaxy A-modeller, der skal tage kampen op mod iPhone SE (2022).

OnePlus har også en potentionel SE-rival på vej. En ny OnePlus Nord 2T skal i hvert fald prismæssigt placere sig tæt op ad Apples billigste telefon. Den kommer sandsynligvis på markedet i april eller maj.

Samsungs og OnePlus’ har dog alle én klar skavank i sammenligning med iPhone SE. De har meget større skærme.

Med Xperia Ace 3 kunne Sony stå klar med en direkte konkurrent til Apples nye iPhone SE (2022). (Foto: Onleaks / Zollege)

Netop SE’erens kompakte design med en lille 4,7 skærm er et vigtigt købs-argument. Modsat de fleste moderne Android telefoner er den nem at få plads til i en lille lomme eller clutch dametaske.

Dét har designere og marketingfolk hos Sony et vågent øje på. Derfor ventes den japanske elektronik-gigant at puste nyt liv i sin lille Xperia Ace model-.

Den  har ført en ret anonym tilværelse siden sin lancering i 2019. Året efter kom så Ace 2, der har været lige så overset.

Sony kunne gøre præcist det samme som Apple med iPhone SE: Genbruge det gamle og kompakte design og proppe en meget stærkere processor indenbords, så den lille kan hamle op i ydelse med meget større mobiler.

Ifølge det indiske medie ”Zollege” vil Sony gøre meget mere ud af markedsføringen af en ny Xperia Ace 3. Ganske enkelt fordi den kan være Android-verdenens mest oplagte konkurrent til iPhone SE.

Ifølge de første spion-fotos vil Ace 3 bibeholde sin OLED-skærm på 5,5 tommer. Coveret ser dog en smule tykkere ud – 9,1 mm – hvilket kan skyldes et større batteri ombord.

Tilsyneladende vil Sony denne gang følge Apples eksempel og nøjes med et enkelt kamera på ryggen – forgængeren har to. Solo-kameraet skal til gengæld være en forbedret 13 megapixel udgave, der bl.a. kan optage video i 4K kvalitet.

Meget mere er ikke sevet ud om teknologien i Xperia Ace 3. Forgængeren kører med en MediaTek P35 motor i mellemklassen, men Sony kunne til afløseren vælge at hoppe op på sidste års Snapdragon 888 fra Qualcomm. Det ville give mange flere kræfter og samtidig give en åbning til 5G.

Det ville være det samme, som Apple har gjort med iPhone SE. Den bruger nu Apples A15 Bionic chip, der også sidder i de store iPhone 13 telefoner. Til september vil den blive afløst af A16 i den næste iPhone 14 generation.

Sony sælger primært Xperia Ace 2 på det japanske marked og altså ikke i Europa og Danmark. Det kan dog hurtigt hurtigt ændre sig, hvis de asiatiske rygter er sande om, at Sony vil udfordre Apple direkte i de lidt lavere prisklasser. Vi får se i maj eller juni….

OnePlus er også på vej med en storebror til sin netop præsenterede billigmobil Nord CE 2 5G. Den hedder Nord 2T og præges bl.a. af de to store kamera-udskæringer på bagsiden. (Foto: WeChat / Gizchina)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de rigeste kvinder i verden