Pet stars på Instagram

Så dyre bliver Sonys nye mobiler

For nogle dage siden afslørede jeg det meste af indholdet af Sonys nye Xperie XZ1 og XZ Compact smartphones, som har haft officiel verdens-premiere i dag. Hvad jeg manglede, var de danske priser – og de kommer her.

Nok så interessant er, at Sonys to nyheder kan blive de første smartphones på det danske marked, der leveres med Googles helt nye Android 8 styresystem – også kaldes Android Oreo.

Internationalt bliver Googles egne Pizel 2 mobiler de første med Oreo, men de kommer næppe på det danske marked lige med det samme. Derfor kan det sagtens blive Sony, der får æren af at introducere Android 8 for danskerne.

Hvis man forudbestiller Sonys nye Xperia ZX1 mobil, får man et sæt trådløse h,ear hovedtelefoner med i prisen.

Sony Xperia XZ1 med Snapdragon 835 processor, 64 GB lager, 19 megapixel kamera og 5,2 tommer skærm i Full HD med HDR skal koste 5.499 kroner. Den fås i farverne Moonlit Blue, sort, søb og Venus Pink.

Den lidt mindre XZ1 – se indledningsfoto – har samme processor, men kun 32 GB lager og en skærm på 4,6 tommer i Full HD. Her kan man vælge mellem kulørerne Horizon Blue, sort, hvid-sølv og Twilight Pink. Prisen er 4.499 kroner.

Begge telefoner kommer i handelen den 6. oktober, men Experia XZ1 kan forudbestilles fra den 15. september. Gør man det, får man et sæt Sony h.ear on 2 trådløse øretelefoner til en værdi af 1.850 kroner med i købet.

Sonys nye Experia XZ Compact har en god lomme størrelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pet stars på Instagram