Cooleo til den kølige vin

Sony Xperia XA i mere moderne design

I de senere måneder har fokus ligget mest på Sonys mobiltelefoner i topklassen – med Experia XZ2 Pro som en direkte rival til Huaweis, Samsungs og Apples flagskibe. Og en pris, der matcher den kostbare iPhone X.

Nu er turen kommet til de prismæssigt mere overkommelige Sony smartphones i mellemklassen. Her er Xperia XA2 Plus modellen helt nu. Den fremtræder i Sonys nye, mere strømlinede design, der er knap så firkantet og æske-agtig. Det er, hvad nogle mennesker elsker – andre hader.

Experia XA2 Plus henvender sig til de mange, som primært bruger deres mobiltelefon som en underholdnings-central. F.eks. er det den første model i mellemklassen, som Sony har ofret ægte Hi-Res audio på. Det lyder godt – så at sige.

Den nye Experia XA2 Plus har Sonys velkendte design med minimalistiske linier uden lir.

Også kameraerne er noget særligt, hvilket næppe kan undre fra Sonys side. Sony har længe fremstillet fremragende billedskydere til mobiler, og mange andre fabrikanter end Sony selv henter deres kamera-moduler på hylderne hos den japanske elektronik-gigant.

På ryggen af den nye Xperia XA2 Plus har Sony ikke anbragt et dobbelt kamera. Det ene, der sidder der, har til gengæld en Exmor RS sensor på 23 megapixel og en lysfølsomed på ISO 12800. Det betyder gode billeder under selv dårlige lysforhold. Desuden kan kameraet optage video i 4K kvalitet og slow motion med 120 billeder i sekundet. Det er flot for prisklassen.

Selfie-folket har Sony også kælet for med Xperia XA2 Plus. Det er på 8 megapixel med et 120 graders vidvinkel objektiv, så flere personer kan komme med på samme selfie. Der er flere trick muligheder inklusive ”portraits” med Bokeh effekt, ligesom den indbyggede software indeholder en masse forskellige forskønnelses-effekter.

 

Skærmen på den nye mellemklasse Sony er på 6 tommer i 18:9 format og Full HD+ opløsning. Rammerne omkring displayet følger tidens mode og er meget tyndere end på ældre Sony mobiltelefoner.

Skærmen er gemt bag ridsefast Gorilla Glass 5, mens coveret er fremstillet af anodiseret aluminium. Det får telefonen til at se dyrere ud, end den er. Og den virker mere diskret og ”classy” end mange af konkurrenterne.

Alt dette håndteres af en Snapdragon 630 processor med mindst 4 GB RAM og 32 GB lager. En større model har 6 og 64 GB ombord. Batteriet er på 3.580 mAh, og det byder på både Quick Charge 3.0, Smart Stamina strømkontrol, Sony Battery Care og Qnovo Adaptive Charging.

Sonys nye mellemklasse Xperia XA2 Plus kommer på markedet til august. Priserne er endnu ikke offentliggjort….

Sonys nye Experia XA2 Plus har fået tyndere rammer om skærmen.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cooleo til den kølige vin