OnePlus Pad bliver billig

Klæd din iPhone grønt på

(Foto: EcoBlvd)

Flere og flere smartphone fabrikanter er hoppet på den grønne vogn og reklamerer med, at deres mobiler er blevet mere miljørigtige.

Trenden er endnu ikke helt så tydelig som hos laptop, men den er der.

Apple vil f.eks. stoppe helt med at bruge kobolt i sine iPhone batterier og benytter en stigende mængde genbrugs-aluminium.

(Foto: EcoBlvd)

OnePlus’ batterier kan holde i flere år og dermed være med til at forlænge en mobils liv, mens hollandske Fairphone fortsat ligger helt i front med modul-opbygningen af sine telefoner. Materialerne i Fairphones kommer desuden fra miljø-godkendte kilder.

De færreste tænker dog på, at man kan gøre sin lille grønne indsats, når man vælger beskyttelses-cover til sin iPhone-

Amerikanske EcoBlvd har nemlig præsenteret markedets første iPhone covers, der er fremstillet 100 procent af natur-materialer. Coverne kan samtidig genbruges, eller deres materialer nedbrydes hurtigt.

(Foto: EcoBlvd)

Materialet, coveret er lavet af, hedder Cornbo. Dermed antydes, at det består af korn, majs og bambus.

Resultatet er en form for naturskabt plastik, der kan komposteres på tre måneder. Til sammenligning tager det 500 år at nedbryde et mobilcover af normalt kunststof.

CornBo skal også have den fordel, at coverne er meget robuste og elastiske. Materialet skal således være fire gange stærkere end stål.

(Foto: EcoBlvd)

Endelig går en del af beløbet ved indkøb af et EcoBlvd cover til Mojave Desert Land Trust. Det er en fond, som opkøber og beskytter økologisk vigtige områder af den store Mova ørken i Californien.

De nye Mojave covers fås passende til iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro Max, iphone 13 / 13 Pro og 13 Pro Max samt iPhone 14 / 14 Plus, 14 Pro og 14 Pro Max.

EcoBlvd forsøger i øjeblikket at indsamle kapital til en stor-produktion af grønne Mojave iPhone covers via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et cover til særpris for 29 kroner eller ca. 200 kroner. De fås i fem forskellige farver….

(Foto: EcoBlvd)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus Pad bliver billig