Vi sjusker med mobil sikkerhed

OnePlus Pad bliver billig

(Foto: OnePlus)

(Opdateret) Der var engang, hvor OnePlus udelukkende var en enkelt smartphone eller to, der udfordrede markedet med en påstand om, at de var ”flagship killers.”

I dag er OnePlus flere familier af smartphones i forskellige prisklasser. Det er trådløse øretelefoner, smartwatches, specielle tastaturer til gamer-folket og i nogle lande også tv-apparater.

Det næste udspil fra OnePlus bliver en Android-baseret tablet, der kan blive noget af en udfordring for de markeds-dominerende iPads fra Apple og Galaxy Pads fra Samsung. Ikke mindst, når det gælder prisen.

OnePlus har i dag meddelt, at OnePlus Pad skal koste fra 3.999 kroner inkl.  Wi-Fi. Det virker meget billigt for en tablet med en stor 11,6 tommers skærm, 8 GB RAM og 128 GB lager.

Dertil kommer, at OnePlus Pad har en smart genvej til at bruge 5G, uden at der skal købes og sættes et passende SIM-kort i tabletten.

Kameraet sidder lidt utraditionelt midt på. I de fleste andre laptops er det anbragt oppe i et hjørne. (Foto: OnePlus)

Til sammenligner tager Apple f.eks. 5.999 kroner for standard iPad’en med Wi-Fi, 10,9 tommer skærm og 256 GB. .

Hos Samsung skal man betale 5.999 kroner for en Galaxy Tab med, 11 tommers display, 8 GB RAM og 128 GB lager. Igen kun med Wi-Fi.

Med andre ord ser det ud, som om OnePlus Pad i hvert fald er 50 procent billigere end sine oplagte konkurrenter.

Indendørs i OnePlus Tab sidder en Microxxxx Dimensity 9000 motor, der i ydelse kan sammenlignes med Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 processor.

Batteriet på 9.510 mAh oplades hurtigt med 67 watt. Dét kan hverken Apple eller Samsung matche. Faktisk er der kun få tablets på markedet, der lader hurtigere end med 18 watt.

OnePlus Pad fås kun i denne grønne farve. (Foto: OnePlus)

LCD-skærmen er på 11,6 tommer og meget hurtig med 144 Hz opdaterings-frekvens og Dolby Vision. Det betyder, at denne tablet er rigtig god til computerspil.

Endelig lige noget om OnePlus 5G trick, der forudsætter, at man også ejer en OnePlus 5G telefon:

I så fald deles tablet og telefon om mobilens 5G forbindelse. Det sker trådløst og skal fungere godt. Vi må se i en test, om tricket også holder i praksis..

Til sidst: Som andre gode tablets kan man udvide OnePlus Pad med en hel stribe tilbehør:

Et Magnetic tastatur skal koste 1.159 kroner, en OnePlus Stylo pen 769 kroner, et OnePlus Folio cover 459 kroner og hurtig-opladeren OnePlus 80W SuperVooc 309 kroner.

OnePlus Pad kan forudbestilles fredag den 26. april klokken 11:00 hos ProShop eller Telia. Prisen er som nævnt 3.999 kroner inklusive 5G….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi sjusker med mobil sikkerhed