EU forbyder sugerør og cigaret skod

MW07 er luksus lyd i øret

New York baserede Master & Dynamics hører til de små i Hi-Fi branchen, der til gengæld har oparbejdet et stort og flot ry for at levere højttalere og hovedtelefoner med sublim lydkvalitet. Alt er håndbygget og ofte et i design, der adskiller sig behageligt fra hoben.

Det seneste nye fra Master & Dynamics (M&D) er øretelefonerne med det neutrale navn MW07. De er helt trådløse, men bestemt ikke diskrete. De er ret store og skal vel opfattes lige så meget som et øresmykke som en lydgiver.

Man kan f.eks. vælge mellem at købe sine Master & Dynamics øretelefoner i fire pyntelige farver – terrazzo grå, matsort, skildpadde skjold og stålblå.

Hvor dyre hovedtelefoner ofte er forsynet med læder på ørekopperne for at se ekstra fornemme ud, bruger M&D acetat på sine nye øretelefoner. Samme materiale kendes f.eks. fra mange dyre brillestel og solbriller.

Selve audio-delen er bygget op omkring et chassis af rustfrit stål, der huser 10 mm drivere – højttaler enheder – fremstillet af de lette og meget stive beryllium metal.

De små betjenings knapper på hver øretelefon er også lavet af PVD-belagt stål for at sikre optimal lede-evne og en flot visuel kontrast til den kulørte acetat uden om.

M&D har indbygget flere patenterede teknologier i de nye MW07. Den ene er såkaldte ”Fit Wings”, som man kan tage af eller på for at sikre, at øretelefonerne sidder perfekt i og godt fast på ørerne. F.eks. er der jo mange, som har deres musik i ørerne, når de dyrker motion eller kører på cykel.

De indbyggede batterier giver en ret beskeden spilletid på 3,5 timer, inden de skal lades op igen. Det kan foregå i den medfølgende bære-æske af rustfrit stål, der rummer et eget batteri. Det har 14 timers kapacitet og kan altså lade øretelefonerne op fire gange, inden det selv skal finde en stikkontakt.

Lydkvaliteten kan jeg ikke sige noget om – har ikke prøvehørt de nye MW07 – men prisen kan jeg snildt videregive. Et sæt af de nye True Wireless Earphones fra Master & Dynamics koster 299 erp inklusive bære-æske og fem forskellige størrelser øre-propper. Det svarer til ca. 2.270 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EU forbyder sugerør og cigaret skod