Nyt smartwatch kører uendeligt

Disse iPhones dropper Apple

(Foto: Gizchina / Weibo)

Når Apple introducerer sin nye generation 15 af iPhones til september, giver det anledning til at rydde op i ældre modeller.

Sådan har det været hvert år, når Apple præsenterer nye iPhones, og det samme vil også ske til efteråret.

I øjeblikket har Apple fire iPhone 14 versioner på programmet. Dertil kommer iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 og iPhone SE.

De ældre modeller sælges typisk til nedsatte priser, hvilket fortsat gør dem konkurrence-dygtige og attraktive for et stort publikum.

I forbindelse med iPhone 15 vil vi nok skulle sige farvel til iPhone 12 telefonerne. Det samme kan også være tilfældet med iPhone 13 mini.

Apple lod også forgængeren iPhone 12 mini leve to år efter sin egentlige udfasning. Mon ikke det samme vil ske med iPhone 13 mini i år? Også fordi det globale salg af mini’erne er faldet markant på det seneste.

I et forsøg på at pumpe nyt liv i det stagnerende iPhone 14 Plus salg introducerede Apple i marts telefonen i en fræk knaldgul farve. (Foto: Apple)

Mere spændende vil det være, om Apple fortsat har tålmodighed med sin relativt nye iPhone 14 Plus model. Den er aldrig blevet den bestseller, som Apple havde forventet.

Flere Apple-analytikere mener derfor, at iPhone 14 Plus sagtens kan blive ofret til september. Især, hvis Apple – som nogle rygter vil vide – skruer prisen ned på den nye iPhone 15 standard model.

Hvis det f.eks. sker med 1.000 kroner, vil iPhone 15 og iPhone 14 Plus konkurrere direkte med hinanden i pris. I så fald vil Apple og de fleste kunder nok satse på den nyere iPhone 15.

Det snart afsluttede iPhone 12 eventyr blev indledt i oktober 2020, hvor Apple introducerede fire modeller – iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 har været en mega succes med bl.a. Super Retina XDR skærme, der har Dolby Vision og HDR10. Designet blev mere firkantet end forgængernes og mindede på den måde om de klassiske iPhone 4 og 5.

Indendørs sidder Apples egen A14 Bionic processor, der var den første 5 nm chip i mobil-industrien. Desuden var iPhone 12 de første Apple telefoner med 5G ombord….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt smartwatch kører uendeligt