Nike fører sneaker feltet

Nyt smartwatch kører uendeligt

(Foto: Garmin)

Det er ikke længe siden, at Garmin vakte opsigt med sit hybride Instinct Crossover ur, der er en spændende mix af et analogt ur med moderne smartwatch elementer.

Nu er Garmin så klar med Instinct 2X Solar, der er rent digitalt. Man har altså et væsentligt større display at kigge på, mens man så må undvære de klassiske urvisere.

2X tilnavnet markerer, at uret har fået større solpaneler. De skal være så effektive, at Instinct 2X Crossover – i hvert fald teoretisk – kan køre uendeligt.

(Foto: Garmin)

Solen lader batteriet op, så man ikke behøver at kigge forbi en stikkontakt som med andre smartwatches på markedet.

Garmin oplyser selv, at solcellerne i Instinct 2X Solar kan levere 50 procent ekstra energi. Det gør uret oplagt til outdoor folket, der hellere vil opholde sig udendørs end inde i en lun stue.

Blandt Garmins professionelle kunder findes både politi, militær og rednings-tjenester. De vil uden tvivl gå efter den såkaldte Tactital Edition af det nye ur.

(Foto: Garmin)

Instinct 2X Solar er en ordentlig krydder at have på armen. Urkassen måler 50 mm I diameter og er fremstillet af armeret polymer kunststof.

Garmin nyheden lever således op til skrappe militære 810-standarder, der bl.a. foreskriver, at uret kan tages med ned på 100 meter vand og kan tåle selv en hård medfart i stød, fald, bump og temperatur-skift.

Tactical Edition versionen kan sågar endnu mere:

(Foto: Garmin)

Den har et display med Night Vision og indeholder Garmins Jumpmaster teknologi, der kan vise svævehøjden I forbindelse med sky-diving og faldskærms-udspring.

Denne udgave kommer også med en særlig Stealth Mode tilstand, hvor al ekstern kommunikation kobles fra. Med undtagelse af GPS data, der ikke lagres i selve uret.

Og apropos GPS – Garmin har forfinet satellit modtageren, så de geografiske angivelser bliver endnu mere præcise.

Instinct 2X Solar kan således arbejde med multi-band GNSS og rummer den smarte TracBack funktion, der hjælper brugeren tilbage til sit udgangspunkt, hvis han eller hun er faret vild i naturen.

Naturligvis har Garmin nyheden alle de digitale features, som folk forventer af en topklasse smartwatch nu om dage.

Ud over målinger af puls, søvn, blod-iltning og hjerterytme er det f.eks. apps til cykling, svømning, løb og andre former for motion.

Som det første Garmin ur har det nye Instinct 2X Solar fået indbygget lommelygte. (Foto: Garmin)

Ny i den forbindelse er en feature, der holder øje med bærerens præstationer i forbindelse med f.eks. forhindrings-baner, klatring osv.

Man kan her registrere sine split-tider manuelt, hvorefter uret automatisk vil optage og sammenligne nye præstationer.

Endelig har Instinct 2X Solar som det første Garmin ur fået indbygget en stærk LED lommelygte.

(Foto: Garmin)

Den sidder på toppen af uret, og man kan vælge, om lampen skal lyse i hvidt eller rødt. Desuden kan lysstyrken indstilles trinløst.

Til brug i det mere civile liv og i byen kommer Instinct 2X Solar også med Garmin Pay, ligesom den medfølgende Garmin app giver mange ekstra funktioner.

Garmin Instinct 2X Solar koster 3.499 kroner i standard-udgaven. Vil man have fat i den endnu sejere Instinct 2X Solar Tactical Edition, skal man af med 3.899 kroner….

(Foto: Garmin)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike fører sneaker feltet