Bruger I stadig ringbind til arkiv?

IKEA-lyd ved sengen

(Foto: IKEA)

De fleste af mine læsere er nok klar over, at IKEA sælger trådløse højttaler – og at de bedre modeller af dem er bygget i samarbejde med det amerikanske Hi-Fi mærke Sonos.

Det gælder også SYMFONISK højttaleren, der ligesom IKEA lampen med lyd i netop har fået en opgradering. De er altså nu generation 2.

Den aflange SYMFONISK fås nu i både hvidt og sort. Den har hele tiden kunnet fungere som en hylde på væggen, men uden at reklamere for det har IKEA givet den en ekstra – og meget smart – anvendelse.

IKEA sælger nemlig nu et tilbehør, der på engelsk hedder ”SYMFONISK Wireless Charging Shelf.” IKEA Danmark har endnu ikke fortalt om nyheden, men den skal efter sigende lande i de europæiske varehuse i juli.

Nedenunder højttaleren har IKEA anbragt en hylde med integreret trådløs opladning. (Foto: IKEA)

Hylden gør det ikke kun muligt at montere SYMFONISK højttaleren horisontalt på væggen. Den har også en ekstra hylde, der har en trådløs oplader integreret.

Dertil kommer en USB-C port, som kan bruges til at lade f.eks. mobiltelefoner op med 18 watt. Det er ikke vildt hurtigt. I hvert fald ikke i Android land, mens iPhone-brugere vil synes, det er ok.

Dermed har jeg også løftet en flig af, hvor jeg godt kunne forestille mig SYMFONISK højttaleren og den tilhørende nye hylde kunne placeres.

Nemlig på væggen ved siden af min seng. Her kan man bekvemt lægge sin mobil, sit smartwatch og sine trådløse øretelefoner til opladning om natten.

(Foto: IKEA)

 

Om aftenen kan man falde i søvn til god musik, der kommer streamet via mobiltelefonen og ud gennem SYMFONISK højttaleren.

Tilsvarende kan man lade mobilen vække en om morgenen med betydelig højere lyd, end dens indbyggede små højttalere kan levere. Igen bruger man SYMFONISK boksen, hvor mobilen alligevel ligger til opladning.

IKEA oplyser ikke, om den nye hylde er kompatibel med både første og anden generation af SYMFONISK højttaleren, men det går jeg ud fra, at den er.

Den amerikanske pris på IKEA SYMFONISK Wireless Charging Shelf er 120 dollars, hvilket svarer til ca.     danske kroner. Om salget herhjemme, ved jeg nok mere om nogle uger….

(Foto: IKEA)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruger I stadig ringbind til arkiv?