Hvad smager vand af?

Garmin smartwatch for golf freaks

Garmin har lanceret en ny gadget til håndleddet, der indeholder de fleste ting, man forventer af et moderne smartwatch. Men som samtidig fungerer som måle-apparat for golfspillere, der via den lille skærm kan hente en masse brugbar information om deres teknik, slag, swing – plus digitale landkort over golfbaner.

Det nye Approach S60 er et GPS-udstyret smartwatch med en farveskærm, der står i trådløs kommunikation med Garmins Connect app på smartphonen.

Ad den vej kan uret f.eks. tælle antal vandrede skridt, forbrændte kalorier, gået distanceog antal sovede timer. Uret kan give alarmer, hvis man ikke bevæger sig nok i løbet af dagen. Desuden kan Approach S60 vise emails, sms, opkald, kalender alarmer osv.

Så meget om ”watch” funktionerne.

Mere interessant for golf-freaks er nok, at uret også samarbejdr med Garmins Golf app, der indeholder landkort og specifikationer på mindst 40.000 golfbaner verden over.

Uret kan ad den vej give gode råd til at mestre banerne bedre, vise afstande til greens og forhindringer, lave virtuelle score cards og køre konkurrencer med golf vennerne.

Og endnu mere cool: Garmin nyheden vil automatisk registrere urbærerens golfsving – både opsving og down-swing. Uret vil på skærmen vise, hvor langt man slår.

Alle disse data sendes trådløst til app’en på mobilen eller tabletten, hvor man efterfølgende kan analysere hvert slag og afsløre styrker og svagheder ved dem.

Garmin indrømmer dog, at Approach S60 ikke er helt perfekt på det punkt. Lette slag og putts kan systemet ikke måle.

Approach S60 kører 10 dage på en batteri-opladning, hvis man kun bruger den til almindelige urfunktioner og notifikationer fra mobiltelefonen. Har man tændt alle golf-sensorer inklusive GPS, skal batteriet have ny saft allerede efter 10 timer.

https://www.youtube.com/watch?v=bi_VAPZvxRo

 

Det nye ur er solidt og forsynet med en særlig lysstærk touch skærm, der kan aflæses selv i direkte sol. Vandtæt er nyheden såmænd også – ned til 50 meters vanddybde – hvis man skulle finde på at dykke efter forliste golfbolde i søen ved siden af greenen.

Meget praktisk kan Approach leveres med de nye QuickFit urremme, som kan udskiftes på få sekunder. De kommer i mange forskellige farver og i læder, silikone eller rustfrit stål. Remmene gør det lettere at have sit Garmin ur på armen ved alle lejligheder – farverigt på golfbanen og mere diskret under habittens ærme.

Det nye Garmin golf-ur kommer i handelen i løbet af juni. Det fås i farverne hvidt eller sort til priser fra 3.799 kroner. En Premier Edition udgave med urkasse i keramik og sort læderrem koster 5.899 kroner…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad smager vand af?